Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σούφλας ο...μεγαλοπρεπής

Σε ένα παιχνίδι όπου τα πάντα κυλούν τέλεια και δύσκολα θα βρεις ένα υστερούντα  μοιάζει σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.  Στον αγώνα με το Κερατσίνι όμως αν ο Χατζηαλέξης είχε  πολλούς λόγους να χαμογελάει υπήρχε και ένας ακόμα με …ονοματεπώνυμο.. Αλέξανδρος Σούφλας..


 Ο σπουδαίος μέσος της ομάδας  είναι αλήθεια ότι  αποτέλεσε ένα  σημαντικό γρανάζι στη νίκη επι του Κερατσινίου. Και βέβαια δεν περίμενε κανείς αυτόν τον αγώνα  το εν λόγω ματς για να καταλάβει την αξία του παίκτη.
  Πολλές φορές οι προπονητές ψάχνουν τον παίκτη που θα κάνει forward το παιχνίδι ..Που θα βγάλει την μπαλιά στον επιθετικό ,που θα του κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή.   Και ο κόουτς «Χ» είναι από τους λίγους τυχερούς σε όλα τα πρωταθλήματα της Ελλάδας γιατί έχει δύο από δαύτους ..Τον Σούφλα και  τον Σάμιο, παίκτες λίρα 100..
 .Και όταν είναι και οι δύο στο γήπεδο το μείγμα είναι εκρηκτικό και επικίνδυνο για τον αντίπαλο. 
 Ας πάμε όμως στον Σούφλα.. Παίκτης….ψυχολογίας που η στράτευση τον άφησε λίγο πίσω ,αλλά επειδή  είναι ένας παίκτης που γουστάρει τις προκλήσεις μπήκε μέσα στο γήπεδο σαν…Λύκος.  Έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ ,είχε δοκάρι  έβαλε ένα καταπληκτικό φάουλ και μετά δούλεψε εξαιρετικά με όλη την ομάδα στο passing game..
 Ο ίδιος με μία εκνευριστική σεμνότητα ανέφερε μετά το ματς.. «Είναι ένα από τα καλά μου παιχνίδια  το σημερινό και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι βοήθησα την ομάδα.. Απο κει και πέρα καλά είναι τα γκολ και οι ασίστ αλλά σημασία έχει το σύνολο. Ολοι μας παίξαμε καλά γιατί στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει ένας ή δύο να παίζουν καλά αλλά όλοι.. Και αυτό είναι κάτι που το χουμε καταφέρει φέτος.. Γουστάρουμε να παίζουμε,  και έχουμε βάλει στόχο την άνοδο. Ο Εθνικός δεν αξίζει να παίζει στα τοπικά»
Οσο για το γκολ- φάουλ που ήταν άψογο , ο Σούφλας τόνισε.. «Αρκετές φορές και πρίν και μετά την προπόνηση δοκιμάζω  εκτελέσεις φάουλ  και δεν είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που βάζω γκολ με αυτόν τον τρόπο.»

Οσο για τη συνέχεια τόνισε.. «Τώρα έχουμε τις γιορτινές ημέρες να ξεκουραστούμε λίγο, να δούμε αγαπημένα πρόσωπα και εν  συνεχεία δουλειά για τον στόχο της ανόδου…»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment