Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πολυβόλα απο τον Πειραιά

35-7 συνολικός απολογισμός τερμάτων με 5 νίκες και μία ισοπαλία αυτή την αγωνιστική για τα τμήματα των Ακαδημιών...


ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ 2013-14
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 6-1 (10η αγωνιστική)
Ακόμα μία εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα του εφηβικού μας, αυτή τη φορά επί του Άρη Αμφιάλης με 6-1. Οι κυανόλευκοι ήταν κυρίαρχοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας υπέρ τους. Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, ο Άρης Αμφιάλης προηγήθηκε σε μία ανύποπτη φάση. Από κει και μετά ξεκίνησε η καταιγίδα, με τους κυανόλευκους να απαντούν πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με τον Διακάκη. Οι μπλε πήραν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φωτιάδη, το 3-1 έκανε και πάλι ο Διακάκης, το 4-1 ο Γκόντε, το 5-1 ο Κατσάρας και το 6-1 ο Παλούκης.
Εθνικός: Ψαρρός, Παλούκης, Σαμαράς(62' Παπαδόπουλος), Μπαλοδήμας, Φωτιάδης(73' Κόντης), Λεκαράκος, Διακάκης, Τόσκα, Τσιπάς, Κατσάρας, Γκόντε (68' Παγώνης).
Προπονητής:  Μάκης Σαμιώτης

 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ 5-0 (10η αγωνιστική)
Συνεχίζει την νικηφόρα πορεία του το παιδικό μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. Αυτή τη φορά νίκησε στο Ρέντη τον ΑΟΚ Φαλήρου με 5-0. 2 γκολ πέτυχε ο Δημητρόπουλος μετά από ασσίστ των Βατίστα και Αλιάσι, από ένα ο Ζούπα και ο Πίσσας μετά από ωραίες ατομικές ενέργειες και ένα ο Αλιάσι μετά από πάσα του Βατίστα.
Εθνικός: Ντόσκορης, Φραγκάκης, Κανελλόπουλος, Στουραΐτης, Σιγαλάκος, Ηλιόπουλος, Μάχας, Πίσσας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Αλιάσι– Δημητρόπουλος, Βατίστας,  Δαφνάκης, Χαιρέτας, Παράσχης.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (5η αγωνιστική)
ΕΘΝΙΚΟΣ – Μιθριδάτης  5-0
Πολύ καλή για μια ακόμα φορά η ομάδα του προπαιδικού νίκησε εύκολα και τον Μιθριδάτη με 2 γκολ του Καγιάση και από ένα των Τσιτσίρη, Έξαρχου και Σκορδίλη
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Τσιτσίρης, Στάφα, Έξαρχος, Κονόμι, Ντόσκορης, Καγιάσης, Σκορδίλης, Παναγιωτόπουλος
Προπονητής:  Μιχάλης Σακέλλης
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣ – Αγ. Ελεούσα 10-0
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων με τους μικρούς του Μ. Σακέλλη να βγάζουν μερικούς καλούς συνδυασμούς και να νικάνε εύκολα με 5 γκολ του Κουνέλη, 3 του Σιγάλα ένα του Αυλωνίτη και ένα του Μπουνίτση.
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Μαυρίδης, Στ. Μπένας, Αλ. Μπένας,  Λαζαρίδης , Μπουνίτσης, Αυλωνίτης, Βατίστας, Κουνέλης, Σιγάλας.
Προπονητής:  Μιχάλης Σακέλλης

PROJUNIOR  ΕΘΝΙΚΟΣ – Πανελλήνιος 7-4
Οι μικροί των projunior ήταν για άλλη μια φορά πολύ καλοί κερδίζοντας έναν καλό αντίπαλο όπως η ομάδα του Πανελληνίου με σκορ 7 - 4. Διατήρησαν έτσι την πρώτη θέση στη κατηγορία της με μεγάλη απόσταση από τον 2ο και χωρίς να έχει χάσει κανένα παιχνίδι φέτος. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι Φαναρτζής (1), Αυλωνίτης (2), Παναγιωτάκης (1), Αναγνώστου (2)  Μυστακίδης (1).
Εθνικός: Ασημάκης, Φαναρτζής, Παναγιωτάκης, Βογιατζόγλου, Τσιντάβης, Αναγνώστου, Μυστακίδης, Αυλωνίτης, Κατηφές, Λέγκισι, Αποστολίδης.
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΙΟ AFC
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 2-2
Δυνατό ματς ισοδύναμων αντιπάλων με τον Πανιώνιο πιο τυχερό στην αρχή, να προηγείται με 1-0 στο ημίχρονο και να κάνει το 2-0 στις αρχές του 2ου .
Η ομάδα μας αντέδρασε και μείωσε αρχικά με ωραία προσπάθεια του Κοτζαμάνη, για να ισοφαρίσει με τον Βατίστα και να χάσει μερικές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει και 3ο τέρμα.

Εθνικός: Πασχάλης, Φραγκάκης, Καραφυλάκης, Κανελλόπουλος, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος, Ντερ Κρικοριάν, Πίσσας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Παλούκης - Αλιάσι, Δημητρόπουλος, Βατίστας, Νταλακογιώργος, Στουραΐτης.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment