Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα αποτελέσματα των Ακαδημιών

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, οι πάνω απο 100 αθλητές των Ακαδημιών μας αγωνίστηκαν με τα κυανόλευκα σε διάφορα γήπεδα προβάλλοντας τον σύλλογο και συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην αναγέννηση της ομάδας.

                                   
                                                                          
                                                                                  ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ (ΠΑΕ)
 ΣΧΟΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2

Αλλη μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό αυτή την φορά απο το παιδικό στο τέλος με ανατροπή . Η ομάδα μας για μια ακόμα φορά στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε ανεξήγητα επιφυλακτικά, πραγματοποιώντας λίγες επιθέσεις με λίγους παίκτες κάθε φορά, προσέχοντας υπέρ του δέοντος την άμυνα μας απέναντι σε ένα καλό μεν αντίπαλο, που υστερούσε όμως φανερά απέναντι μας σε ποιότητα παικτών.
Και όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις τρώς γκολ, και βρεθήκαμε πίσω στο σκόρ στο ημίχρονο.
Στο β μέρος η στρατηγική άλλαξε,  η ομάδα πέρασε μπροστά και έπαιξε στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους. Και με αυτή την μέθοδο η καλύτερη ομάδα πάντα δικαιώνεται.  Ο κορυφαίος του παιχνιδιού Πίσσας με ατομική προσπάθεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έστρωσε στον αμαρκάριστο Ζούπα σιγουρεύοντας το 1-1.
Πίεση μέχρι το τέλος και αρκετές ευκαιρίες για την ομάδα μας. Οι  2 αλλαγές του τελευταίου 5λέπτου έκριναν το παιχνίδι, καθώς ο Βρεττάκος έστρωσε στον Στουραΐτη που με μια φωτοβολίδα από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα και βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.
Εθνικός: Ντόσκορης, Κανελλόπουλος, Καραφυλάκης, Φραγκάκης, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος, Δημητρόπουλος, Πίσσας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Παλούκης –Νταλακογιώργος, Ντερ Κρικοριάν,  Μάχας, Παπαγεωργίου, Στουραΐτης, Βρεττάκος, Ντόσκορης.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (3η αγωνιστική)
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-0
Ντουπλάρισε τις νίκες του επι του Ολυμπιακού η ομάδα του Μιχάλη Σακκέλη, στα πλαίσια του τουρνουά Ακρόπολις. Φανερή η βελτίωση της ομάδας με την πάροδο του χρόνου, που ήταν πολύ καλή και αυτή την φορά πιο εύστοχη από την προηγούμενη. H ομάδα μπήκε επιθετικά από την αρχή δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει σε κάτι καλό και  τον νίκησε κατά κράτος, με 2 γκόλ του Σιγάλα, 2 του Ντόσκορη και από 1 των Κουνέλη, Καγιάση, Ντόσκορη, Αγραβαρά
 Εθνικός: Παναγιωτόπουλος,, Τσιτσίρης, Στάφα, Έξαρχος, Κονόμι, Αγραβαράς, Ντόσκορης, Καγιάσης, Σιγάλας, Κουνέλης
Προπονητής: Μιχάλης Σακέλλης

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1
Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα του παιχνιδιού αυτού, με τους μικρούς του Μιχάλη Σακκέλη να  είναι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά να σταματάνε στα δοκάρια. 1-0 για τον Αετό νωρίς και 1-1 με τον Σιγάλα στο α’ ημίχρονο. 5 δοκάρια στο β΄ μέρος για την ομάδα μας, που κατά διαστήματα ήταν πολύ καλή και με λίγη τύχη θα είχε νικήσει άνετα.
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Μαυρίδης, Έξαρχος, Λαζαρίδης Ι, Μπουνίτσης, Βατίστας, Σκορδίλης, Κουνέλης, Σιγάλας, Μπιρμπιλάϊ, Λαζαρίδης ΙΙ, Πυροβολικός.
Προπονητής: Μιχάλης Σακέλλης

JUNIOR Μοσχάτο – Εθνικός 4-2

Η άσχημη μέρα της ομάδας και οι πολλές δοκιμές του κόουτς δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα να αντιδράσει όπως συνηθίζει. Έμεινε μακριά από τα στάνταρ της και έχασε δίκαια από το Μοσχάτο με 4-2. Τα 2 ωραία γκολ των Ζαχαρόπουλου και Γεωργακάκη δεν ήταν αρκετά για την ομάδα μας, που είχε μερικά καλά διαστήματα στο παιχνίδι, αλλά δεν της βρήκαν  οι φάσεις.

Εθνικός: Χαρμάνης, Παπαδάκης Στάθης, Αγρανιώτης, Σκουλαρίκης, Γεωργούδης, Ζαχαρόπουλος, Τούντας, Ορφανίδης, Παπαδάκης Αντ., Γκλάβα, Γεωργατάκης, Στυλιανούδης, Ψαρράς


PROJUNIOR ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 10-5
Παρόλο το πρωινό της ώρας, οι μικροί παικταράδες μας τα κατάφερε σχετικά εύκολα και με πολυφωνία στην επίθεση και παίζοντας όπως ζητάει ο προπονητής, νίκησαν άνετα με 4 γκόλ Αποστολίδη, 2 του Μυστακίδη, και από 1 των Φαναρτζή, Τσιντάβη,  Γεωργακάκη, Παναγιωτάκη
Εθνικός: Λαϊάκης, Κατηφές, Φαναρτζής, Παναγιωτάκης, Τσιντάβης, Μυστακίδης, Γεωργακάκης, Αποστολίδης, Βογιατζόγλου, Αναγνώστου
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

PROJUNIOR ΕΘΝΙΚΟΣ – KIFISOS F.C. 4-3
Πολύ ωραίο παιχνίδι το ντέρμπυ του ομίλου, με εναλλαγές στο σκόρ ωραίες φάσεις και πολλές συγκινήσεις. 2-0 προηγήθηκε στο 1ο ημίχρονο ο Κηφισός. Ο προπονητής Αντ. Γρηγοριάδης βρήκε το κατάλληλο τρόπο για να σταματήσει τον πολύ καλό αντίπαλο και με εξαιρετική εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας, αρχικά ισοφάρισε με γκόλ των Μυστακίδη και Αποστολίδη. Βρέθηκε πίσω με 3-2 (έχοντας απέναντι ένα αρνητικό διαιτητή που βοηθούσε καταφανέστατα την αντίπαλο που είναι και ο διοργανωτής του τουρνουά), αλλά συνεχίζοντας τον επιθετικό της ρυθμό ανάτρεψε την κατάσταση. Ισοφάρισε με τον Μυστακίδη και με γκόλ του Βογιατζόγλου στο τελευταίο λεπτό νίκησε 4-3 .
Εθνικός:Ασημάκης, Κατηφές, Φαναρτζής, Παναγιωτάκης, Βογιατζόγλου, Τσιντάβης, Αναγνώστου, Αποστολίδης, Μυστακίδης, Γεωργακάκης.
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης


ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ 5-5 (5-6 παράταση)
Σούπερ ντέρμπυ την Κυριακή στο παιχνίδι που γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα (ανά τρίμηνο) και αποτελεί και ένα άτυπο τεστ ελέγχου βελτίωσης, παράλληλα με την σύσφιξη των σχέσεων των μελών της Ακαδημίας. Ωραίο ματς με τους γονείς να κερδίζουν στην παράταση τα παιδιά, δίνοντας τους ένα ακόμα κίνητρο για να βελτιωθούν ώστε την επόμενη φορά να πετύχουν κάτι καλύτερο.


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment