Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

It ain't over till the fat lady sings

Ήρθε λοιπόν ή ώρα της πρώτης απώλειας και μιλάμε για ισοπαλία   μέσα στην έδρα μας με αντίπαλο μία ομάδα η οποία έχοντας δύο  σημαντικούς παίκτες της εκτός, ήρθε να παίξει άμυνα και αν μπορούσε να "κλέψει" το ματς με την κεφαλιά του Σιδηρόπουλου που βρήκε το δοκάρι. Πάμε όμως να δούμε κάποιες σκόρπιες σκέψεις για το ματς και το μέλλον.  Βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική  και είναι αλήθεια ότι η ομάδα- με εξαίρεση  στιγμές στα παιχνίδια - δεν παίζει κάποιο τρομερό για την ποιότητα της ποδόσφαιρο αλλά όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι καμία ομάδα στον Πλανήτη Γη δεν παίζει σούπερ από την αρχή μέχρι το τέλος της περιόδου. Αν το έχετε δει να μας ενημερώσετε.
  Όταν μία ομάδα κάνει προετοιμασία και ειδικά όταν έχει γυμναστή επιπέδου Σούπερ Λιγκα και μιλάμε για τον Θωμά Μακρή  δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη.  Το πρόγραμμα προετοιμασίας έχει ένα συγκεκριμένο χρόνο που η ομάδα θα φορμαριστεί και θα βγάλει το 100% . Δεν θα ήταν ψέματα να πει κανείς ότι οι παίκτες ακόμα έχουν  μία Α κούραση και κάποιες φορές τους βγαίνει μέσα στο γήπεδο.
 Και αυτή  γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν οι αντίπαλοι παίρνουν -όχι Λεωφορείο- αλλά ένα ολόκληρο τρένο  για να κλείσουν  τις διόδους προς την άμυνα τους. Και η δυσκολία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν μία ομάδα του επιπέδου του Αετού Κορυδαλλού ξέρει να αμύνεται και να παίρνει αυτό που θέλει .Και σε σχέση με τις μέχρι τώρα αντιπάλους μας η ομάδα του Κορυδαλλού  το ήξερε πολύ καλά. Καλή είναι η κριτική αλλά ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ..Άνθρωποι είναι που όσο ποιότητα και να έχουν αντιμετωπίζοντας κλειστές άμυνες  κάποια στιγμή εκνευρίζονται ,χάνουν τον έλεγχο ,υποπίπτουν σε λάθη.
 Το 0-0 και ο τρόπος που ήρθε ίσως όμως να κάνει καλό στην ομάδα,αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕ Σαλαμίνας. Θα βγάλει εγωισμό στους παίκτες και ειδικά στους πιο έμπειρους που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους για να φέρουν τα πράγματα εκεί που πρέπει . Και όταν μιλάμε για Χαλιμούρδα, Σούφλα, Λύγκο ,Σύρο η εμπειρία και η ποιότητα ξεχειλίζει..Το 0-0 ούτε αποπροσανατολίζει την ομάδα απο τους στόχους, ούτε επιτρέπεται να ξενερώνει κανένα.  Η ομάδα ,απο τη διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο παίκτη ,είναι μία μεγάλη οικογένεια  και σε συνδυασμό με τον κόσμο που είναι κοντά θα επιστρέψει στις νίκες. Και βέβαια όποιος γνωρίζει πράγματα ξέρει πολύ καλά πως τίποτα δεν κρίνεται από την 5η αγωνιστική.
 Άλλωστε όπως έχει πει και ο Στιβ Γιατζόγλου ,τίποτα δεν έχει τελειώσει αν δεν βγεί να τραγουδήσει η Χοντρή.. 
  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment