Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Boυτσινάς:"Είχαμε διαφορά ποιότητας"

Ο Βασίλης Βουτσινάς αποτελεί τον φύλακα-άγγελο της ομάδας του Εθνικού αλλά και παράλληλα τον φόβο και τον τρόμο των αντίπαλων επιθετικών  στις εκτελέσεις πέναλτι. Δύο επίσημοι αγώνες –δύο πέναλντι υπερ Ικαρου και ΑΟ Πειραιά αλλά γκολ δεν μπήκε..Το μυστικό  της επιτυχίας;Το αποκαλύπτει  ο κίπερ των «Κυανόλευκων» στο Εθνικός Tv



«Το θέμα των πέναλτι εμπεριέχει και τον παράγοντα τύχη που είναι πολύ σημαντική και ευρύτερα στο ποδόσφαιρο Από κει και πέρα παίζει σίγουρα ρόλο και να μπορέσεις να ψαρώσεις τον αντίπαλο. Από κει και πέρα αυτό  που μας ενδιαφέρει είναι  οι νίκες και τα τρίποντα  και ας κερδίζουμε  με 3-1 και ας δεχτώ γκολ.. .»
Από την άλλη πλευρά τα τελευταία νέα που αφορούν στο  γήπεδο της ομάδας όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό έχουν  επιφέρει ενθουσιασμό. .  «Σίγουρα  το να έχει η ομάδα το δικό της γήπεδο είναι κάτι πολύ σημαντικό και ένα ακόμα έναυσμα για τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα προκειμένου να παραμείνουν και την  επόμενη χρονιά και να ζήσουν το κάτι διαφορετικό. Και το γήπεδο είναι αυτό που λείπει και από τον κόσμο και την  ομάδα.»
Οσο για το 2 στα2 που επήλθε εν μέσω…βάρβαρης ώρας… « Η διαφορά ποιότητας φάνηκε  αν και παίξαμε σε μία δύσκολη ώρα που το μυαλό δεν έχει ξυπνήσει καλά –καλά και σίγουρα δεν πρέπει να διεξάγονται παίχνίδια τέτοια ώρα.»
Οσο για τον κόσμο που έδωσε το παρών ακόμα και αυτή την  ώρα. «Ημουν σίγουρος ότι ο κόσμος θα ερχόταν  και  θα ήταν ακόμα περισσότερος αν το ματς γινόταν το απόγευμα".

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment