Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Και τώρα Αετός

Σε ένα παιχνίδι  στο οποίο η ομάδα μας "ξεμπούκωσε" στο δεύτερο  ημίχρονο , ο Εθνικός  επικράτησε με 4-0 του Προφήτη Ηλία και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.


Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκίνησε με αρκετές  αλλαγές στην 11αδα ,έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μειμάρογλου κάτω απο τα δοκάρια,Τσαραούση και Αργυρό στα άκρα ενώ στην άμυνα βρέθηκαν οι Χέλης και Σαμιώτης.. Αμυντικά χαφ οι Χαλιμούρδας,Πολυχρονίδης και μπροστά τους ο  Σούφλας. Δεξιά ο Γκορόγιας, αριστερά ο Σταφσουλάι και μπροστά ο Παυλόπουλος.

Είναι αλήθεια ότι  ελέω και της αμυντικής λειτουργίας του Προφήτη αλλά και  των πολλών αλλαγών  η ομάδα μας δεν μπορούσε να βρεί τον  δρόμο πρός τα δίχτυα κάτι που έγινε στο 58...Νωρίτερα , ο Μειμάρογλου είχε σώσει την ομάδα  σε ευκαιρία των γηπεδούχων.
 Τελικά στο 58 απο κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ ο Σούφλας έκανε το  1-0...Το γκολ αυτό  έλυσε τον γόρδιο δεσμό με τρία γκολ να ακολουθούν  απο Λύγκο (μπήκε μαζί με Σάμιο στ 46 στις θέσεις των Πολυχρονίδη και Αργυρού αντίστοιχα) που με πλασε έκανε το 0-2  στο 73 ,ενώ το 0-3 έγινε στο 80 απο τον εορτάζοντα(έχει γενέθλια σήμερα)Ακη Σαμιώτη με κοντινή κεφαλιά απο κόρνερ. Στο 86 , ο Διακάκης(στη θέση του Παυλόπουλου στο 80) έκανε το 0-4 μετά απο ωραία ενέργεια και διαγώνιο σουτ ,συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει μιας και συνέχισε το καλό σερί που έχει με την ομάδα του εφηβικού.   

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment