Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ακαδημίες : Εξάρες και...Πεντάρες

Με επιτυχίες και μάλιστα απόλυτα εμφατικές συνέχισαν τα τμήματα υποδομών της ομάδας μας που συνδύασαν με απόλυτη αρμονία αποτέλεσμα και θέαμα..


Nίκη Ρέντη-Εθνικός 1-6  Παιδικό ΕΠΣΠ



3 στα 3 για την ομάδα του παιδικού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ
18 γκολ στα 2 τελευταία της παιχνίδια είχε πετύχει η Νίκη Ρέντη και ήταν επικεφαλής με διαφορά τερμάτων, υποδεχόμενη στο Δημοτικό γήπεδο Ρέντη την ομάδα μας. Όμως η εξαιρετική άμυνα μας δεν είναι εύκολο να νικηθεί από κανένα αντίπαλο.
Συντηρητικά ξεκίνησε η ομάδα μας προσέχοντας υπερβολικά την άμυνα στο α΄ μέρος, στο οποίο προηγηθήκαμε με γκόλ του Ζούπα. Με την έναρξη του β μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αφού όμως ο σκόρερ έκανε προηγουμένως φανερό φάουλ που δεν δόθηκε. Το γεγονός αυτό μαζί με τους υπερβολικούς πανηγυρισμούς παικτών και οπαδών του Ρέντη, φαίνεται ότι ξύπνησαν την ομάδα μας. Ο συντηρητισμός έδωσε την θέση του σε φούλ επίθεση, αφού ο κόουτς Μακρής πέρασε πιο μπροστά την ομάδα, που προηγήθηκε γρήγορα με εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Φραγκάκη, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έπαιξε το 1-2 με τον Πίσσα και νίκησε τον εξαιρετικό τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ζούπα το 3-1, με αυτογκόλ το 4-1, με δυνατό σουτ του Κοτζαμάνη το 5-1 και με τον Παπαγεωργίου να σιγουρεύει το γκολ από πλασέ του Ζούπα και να κάνει το 6-1. Σωρεία χαμένων ευκαιριών και μεγάλες αποκρούσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων περιόρισαν το σκόρ σε λογικά επίπεδα.
Εθνικός: Ροδίτης, Κανελλόπουλος, Φραγκάκης, Σιγαλάκος, Ηλιόπουλος, Πίσσας, Καραφυλάκης, Βατίστας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Παλούκης, Δαφνάκης, Γεωργίου, Παπαγεωργίου, Ντόσκορης.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής


ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ELITE

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-5

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της και στο Θουκυδίδειο  η ομάδα του Θωμά Μακρή. Αυτή τη φορά νίκησε στο Περιστέρι τον ΑΟ Χαλκίδας με το εμφατικό 5-0,σκορ πάντως που δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των 2 αντιπάλων μιας και η Χαλκίδα αδικείται από το τελικό σκόρ. Η άμυνα μας (και τα φάουλ) και εδώ μας έδωσε την νίκη, αφού ήταν απροσπέλαστη ενώ ο σέντερ μπακ μας Ηλιόπουλος πέτυχε χατ τρίκ!. Πέτυχε 2 γκολ από κτυπήματα φάουλ και ένα μετά από σέντρα σε κτύπημα φάουλ από τον Κοτζαμάνη. Τα άλλα γκολ ο Ζούπα και ο Κοτζαμάνης (και αυτό από κτύπημα φάουλ).  
Εθνικός: Ντόσκορης, Κανελλόπουλος, Φραγκάκης, Σιγαλάκος, Ηλιόπουλος, Πίσσας, Ντέρ Κρικοριάν, Καραφυλάκης, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Νταλακογιώργος, Βατίστας, Παλούκης, Παπαγεωργίου, Γεωργίου, Ροδίτης,.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment