Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ακαδημίες: Η πεντάρα και το ντέρμπι

Σε αμείωτους ρυθμούς κινούνται  τα τμήματα των ακαδημιών  με πολλές και σημαντικές επιτυχίες εκεί όπου "χτυπάει"  η "Κυανόλευκη" καρδιά δυνατά...


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 2 στα 2 για την ομάδα του παιδικού. Η Χαλκηδώνα έχοντας νικήσει με 7-2 στον αγώνα της πρεμιέρας, ήρθε στο ΣΕΦ με όνειρα που έσβησαν γρήγορα με το 1-0 από γκολ του Πίσσα. Παρότι σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, ο επιθετικός μονόλογος του Εθνικού συνεχίστηκε και με 2 γκολ του Κοτζαμάνη και ένα του Ζούπα το ματς καθάρισε, για να κάνουν οικονομία δυνάμεων οι παίδες ενόψει του αγώνα της επόμενης ημέρας.
Εθνικός: Ντόσκορης, Κανελλόπουλος, Φραγκάκης, Σιγαλάκος, Ηλιόπουλος, Πίσσας, Χαιρέτας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Παλούκης, Βρεττάκος, Βατίστας, Στουραΐτης, Δαφνάκης, Γεωργίου, Παπαγεωργίου, Μάχας, Ροδίτης.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ELITE
 ARSENAL ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ 2-3
Έναρξη με το δεξί των υποχρεώσεων του παιδικού στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του Θουκυδίδειου στην κατηγορία elite (ΠΑΕ).
Παρότι λίγες ώρες πριν η ομάδα είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ΕΠΣΠ το rotation του κόουτς Μακρή και το βάθος της ομάδας, μας χάρισαν την νίκη στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Ζούπα, Κοτζαμάνης και Ντερ Κρικοριάν σκόραραν για τον Εθνικό αφού ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1. Στην συνέχεια η ομάδα κατέβασε στροφές και διαχειρίστηκε τον αγώνα για να κερδίσει με 3-2
Εθνικός: Ροδίτης, Καραφυλάκης, Φραγκάκης, Σιγαλάκος, Ηλιόπουλος, Πίσσας, Ντέρ Κρικοριάν, Βατίστας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Δημητρόπουλος, Παλούκης, Στουραΐτης, Κανελλόπουλος, Χαιρέτας, Παπαγεωργίου.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (1η αγωνιστική)
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-0
Εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του Μιχάλη Σακέλλη στην πρεμιέρα του τουρνουά. Παίζοντας επιθετικά η ομάδα δημιούργησε και έχασε σωρεία ευκαιριών (με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να είναι ο ήρωας του αγώνα), αλλά ενδιάμεσα σκόραρε 2 φορές με τον Αγραβαρά, άλλες 2 με τον Καγιάση και μία με τον Ντόσκορη. Στην καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού ο τερματοφύλακας μας Λουκάκης απέκρουσε πέναλτι.

JUNIOR
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 5-5
Δυνατά ξεκίνησε η ομάδα των junior και παίζοντας καλύτερα από τους αντιπάλους ήταν μπροστά στο σκόρ συνεχώς. Στο δεύτερο μισό του β μέρους οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει μία ισοπαλία που με βάση την εικόνα του αγώνα ήταν παραπάνω από ότι δικαιούταν.


PROJUNIOR1  ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 5-4 
Ντέρμπυ με πολλές συγκινήσεις και τους λιλιπούτειους παικταράδες του Αντώνη Γρηγοριάδη να κερδίζουν δίκαια με 5-4 Με εντυπωσιακούς για την ηλικία τους συνδυασμούς, η ομάδα ήταν συνέχεια μπροστά στο σκόρ και νίκησε ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκόρ


PROJUNIOR2 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-1 Δίκαιη νίκη και για τα «μωρά» των ακαδημιών στο γήπεδο Τσαλαμάγκα. Νίκησαν με 2-1 την καλή ομάδα του Διαγόρα.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment