Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εξάρα στον Ερμή οι έφηβοι

Τρίτο παιχνίδι όπου η ομάδα του εφηβικού παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος σήμερα ήταν ο Ερμής Κορυδαλλού, τον οποίο φιλοδώρησε με 6 γκολ. 



Οι κυανόλευκοι αν και δεν έπιασαν ψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς, αφού στο ημίωρο το παιχνίδι ήταν ήδη 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά ποιότητας και φυσικής κατάστασης έγινε ακόμα πιο ορατή, με αποτέλεσμα οι μπλε να πετύχουν άλλα 4 γκολ. Σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι Διακάκης (3), Τσιπάς (2) και Κατσάρας. Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Σαμιώτης, παρέταξε την ομάδα ως εξής: Ελθίνι, Γκόντε, Μπαλοδήμας, Λεκαράκος, Φωτιάδης, Μποζάς (c), Σαμαράς, Τόσκα (55' Παλούκης), Διακάκης, Κατσάρας, Τσιπάς. Θυμίζουμε ότι ο Διακάκης κάνει προπονήσεις με την  πρώτη ομάδα  και βεβαίως είναι απόλυτα έτοιμος για να  μπορέσει να προσφέρει τόσο στους Εφήβους όσο και  στην πρώτη εβδομάδα καταδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που  γίνεται σε όλα τα τμήματα..
Απόδειξη αυτού, η κλήση τριών ποδοσφαιριστών (Ελθίνι, Λεκαράκος, Τσιπάς), από τον κ. Χατζηαλέξη, για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment