Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Κέρδισε πράγματα ...χάνοντας το εφηβικό

Φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα η ομάδα των εφήβων του συλλόγου μας με την αντρική ομάδα του συλλόγου ΑΟ Ταταύλα,στον οποίο μπορεί να χάσαμε με 1-0 αλλά το αποτέλεσμα αδικεί τους "κυανόλευκους". 


Η ομάδα μας παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δείχνοντας ανταγωνιστική παρά τη διαφορά εμπειρίας μεταξύ των 2 ομάδων. Με τον Εθνικό αγωνίστηκαν και οι Μπουραίμης,Διακάκης,Δασκαλάκης και Γερόλυμος οι οποίοι ανήκουν στην ανδρική ομάδα δείχνοντας καταπληκτικό πρόσωπο και απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Τον αγώνα μάλιστα παρακολούθησε και ο αδερφός του προπονητή Μάκη Σαμιώτη ,Ακης, που ανήκει στην πρώτη ομάδα αλλά βρίσκεται πάντα κοντά στις προσπάθειες των μικρών τμημάτων...
Αυτό το φιλικό τεστ ήταν ένας πολύ καλός οιωνός, για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος του εφηβικού. Ο προπονητής Μάκης Σαμιώτης παρέταξε την ομάδα ως εξής: Ελθίνι (46' Ψαρρός), Δασκαλάκης, Λεκαράκος, Γερόλυμος, Μπουραίμης, Χαιτόγλου (60' Μπεσδικιάν), Φωτιάδης (70' Παγώνης), Τόσκα (c) (46' Κατσάρας), Διακάκης, Γκόντε (65' Ιμπραίμ), Σάνκα (46' Παλούκης).

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment