Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Το έχει το πακέτο...

Πολλοί λένε και δεν έχουν άδικο  ότι οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν από τον καλό τερματοφύλακα ,εν  συνεχεία την καλή άμυνα και από κει και πέρα με την ποιότητα, την εξυπνάδα και βέβαια την  τεχνική των μεσοεπιθετικών τα γκολ έρχονται..Ο φετινός Εθνικός φαίνεται να ...διαθέτει αυτό το πακέτο.


  Στα τρία πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος,η  ομάδα έχει ξεκινήσει με 3 στα 3, αλλά είναι δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει ικανοποιήσει ούτε τον κόσμο αλλά το κυριότερο ούτε τον προπονητή με την απόδοση της.
 Οπως έχει πεί πολλάκις ο κόουτς και έχουμε διαπιστώσει και από τις προπονήσεις η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς αλλά ακόμα  δεν είναι τέλεια..Κάτι που θα φανεί μέσα από τους αγώνες ..Και στο παιχνίδι με τον Ικαρο και με τον ΑΟ Πειραιά αλλά και τον Αργοναύτη η ομάδα έδωσε ευκαιρίες τις οποίες πολλές φορές ο Βουτσινάς και άλλες φορές η άμυνα απεσόβησαν τα γκολ.
  Αυτές ακριβώς οι φάσεις είναι που ο Χατζηαλέξης θέλει να μειωθούν και μέχρι να φτάσουμε στα "καυτά" ματς η ομάδα να δουλέψει όπως πρέπει και να φτάσει στο τοπ της δυναμικής της. Και στα τρία παιχνίδια όταν χρειάστηκε ο Βουτσινάς ήταν εκεί  και θα έλεγε κανείς ότι η παρουσία του ήταν  εκκωφαντική..Με καίριες αποκρούσεις ,κράτησε το μηδέν δείχνοντας φορμαρισμένος.
Με την έλευση του Σύρου που μέσα στην  τριάδα ταλέντο-δύναμη εξυπνάδα διαθέτει και τα τρί,α την καταπληκτική ηρεμία και ποιότητα του Χέλη έχουμε ένα δίδυμο εκπληκτικό στην άμυνα που όταν  χρειαστεί έχει άξιους αντικαταστάτες όπως ο μικρός ο Μπένα και ο Πολυχρονίδης με τον τελευταίο να μπορεί  να παίξει και σε ρόλο αμυντικού χαφ κάτι που έχει κάνει πολλάκις στην καριέρα του.
 Στα  δύο άκρα της άμυνας αριστερά και δεξιά, θα ξεκινήσουμε με τον  πιο παλιό.. Ο λόγος για τον  Ξενιτόπουλο. Ο αριστερός μπακ της ομάδας έχει ξεκινήσει ώριμα τη χρονιά ,έχει το μυαλό του περισσότερο στην άμυνα αλλά όταν αποφασίζει  να βγει μπροστά ειδικά με το δολοφονικό του πόδι δημιουργεί προβλήματα. Ο Σπήλιος - που παίζει στα δεξιά- είναι ακόμα "ψαρωμένος" στις κινήσεις του αλλά δουλεύει πάρα πολύ και αυτό  φαίνεται μέσα στο παιχνίδι. Εχει τρομερό τρέξιμο μέσα στον αγώνα, δεν  φοβάται  να βάλει τα πόδια του στη φωτιά  και με τον καιρό θα γίνει καλύτερος..
 Στα χαφ ,η τριάδα Χαλιμούρδα,Σούφλα  και Σάμιου σφύζει από ποιότητα  ,ενώ στην επίθεση Λύγκος-Σταφσουλάι ,Παυλόπουλος Ηλιόπουλος,Παυλάκης, φαντάζουν τεράστιο πρόβλημα για τις αντίπαλες άμυνες. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment