Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Κύριε Ελέησον.......

Μόνο ο ... Θεός ξέρει για ποιο λόγο αποβλήθηκε ο Αλέξανδρος Σούφλας από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Φαντόπουλο..

  Ηταν το 52ο λεπτό και ο Σούφλας ,αφού ξέφυγε από  μαρκάρισμα αντιπάλου που αν τον έβρισκε μπορεί και να του κάνε ζημιά,,  είπε κάτι στον εαυτό του δυνατά(Γα....την Πουτ......μου) όπως είπε ο ίδιος  και ξάφνου ο Φαντόπουλος του δείχνει απευθείας κόκκινη επειδή- όπως έλεγε- άκουσε ο Σούφλας να  βρίζει αντίπαλο. 
  Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο οι αντίπαλοι όσο και οι συμπαίκτες του  έμειναν με ανοικτό στόμα , όπως και ο ίδιος ο Σούφλας που βγαίνοντας από το γήπεδο έμεινε με την απορία.
 Και να πεί κανείς ότι   είναι προκλητικός η οτιδήποτε άλλο  να πεί κανείς οκ, αλλά το παλικάρι ορκιζόταν ότι δεν είπε τίποτα..Το χειρότερο από όλα είναι  ότι αν τιμωρηθεί βάσει  των γραφόμενων του ρέφερι τότε κινδυνεύει με αποκλεισμό τριών αγώνων.
 Πρόταση μας είναι σε όλα τα ματς που παίζει ο Εθνικός να υπάρχει Παπάς να ψάλει το "Κύριε Ελέησον" και βέβαια να απαγορεύονται δια ροπάλου να ακούγονται κακές λέξεις ..Εμείς απλά λέμε ήμαρτον...
Δεύτερη αποβολή σε τρία ματς λοιπόν για την ομάδα μας και πραγματικά αρχίζουν να γεννιόνται ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment