Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ποιότητα-δύναμη- μυαλό=νίκη(Video)

Πρόκειται για δύο  ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεχώρισαν  στην πρεμιέρα της ομάδας μας κόντρα στον Ικαρο Καλλιθέας προσφέροντας δύο στοιχεία(μυαλό και δύναμη) που  στο ποδόσφαιρο είναι απαραίτητα συστατικά για την  επιτυχία. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Σούφλα και  Απόστολο Σταφσουλάι..




Ο πρώτος  είναι η επιτομή του μοντέρνου δεκαριού. Χρόνια είχαμε να δούμε σε ελληνικό γήπεδο  μπαλιά 35 μέτρων η οποία με ακρίβεια  έφτασε συστημένη σε πόδι συμπαίκτη και μιλάμε για τη φάση του β γκολ.. Αυτό που λέμε μπαλιά –διαβήτης η οποία κάνει πολύ εύκολη τη ζωή του επιθετικού και εφιάλτη του αμυντικού. Και δεν έγινε μία φορά μονο.





Ο Σταφσουλάι μοιάζει ότι φέτος θα είναι  ένας πολύ διαφορετικός παίκτης..Και  πέρυσι πρόσφερε πράγματα ,αλλά φέτος μοιάζει πιο ώριμος. Στο πρώτο γκόλ  που δίνει την ασίστ στον Σάμιο, έχει κάνει φοβερή κίνηση  από δεξιά και στο γκολ που πετυχαίνει δείχνει τεράστια οξυδέρκεια   καθώς συλλαμβάνει κοιμώμενο τον αντίπαλο και αποφεύγοντας τον  τερματοφύλακα σκοράρει. Δείτε σε βίντεο κάποιες από τις  κινήσεις των δύο μέσα στο γήπεδο..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment