Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ετοιμος για πολλά γκολ ο Λύγκος(Video)

Η παραμονή Λύγκου ήταν μία απο τις προτεραιότητες της διοίκησης του Εθνικού εν όψει της νέας χρονιάς. Ο έμπειρος επιθετικός, με τα 13 γκολ που πέτυχε συνολικά σερ Πρωτάθλημα ,Κύπελλο και Πλέι  οφ, σύν τις 7 ασίστ  που μοίρασε ήταν ένα απο τα σημαντικότερα εργαλεία στα χέρια του προπονητή του . Αμέσως μετά  την  συμφωνία, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας ,Αλέξης Αγγελόπουλος και ο Μανώλης Λύγκος έκαναν δηλώσεις στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr.Δείτε το βίντεο αφιέρωμα στον παίκτη..

Αρχικά ο κος Αγγελόπουλος τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι που ο Μανώλης έμεινε μαζί μας  και πιστύω ότι θα παραμείνει για αρκετά χρόνια εδώ και θα γίνει σημείο αναφοράς. Οταν ένας παίκτης του επιπέδου του δέχεται προτάσεις απο ομάδες παραπάνω κατηγορίας και μένει σε μας διαφαίνεται με τον πλέον  εύγλωττο τρόπο το πόσο έχει δεθεί με τον  σύλλογο, αλλά και καταδεικνύει  το πόσο μεγάλο κίνητρο αποτελεί για ένα παίκτη να φορά τη φανέλα του Εθνικού..Παράλληλα όμως φαίνεται  πως αν θέλουμε ένα παίκτη  τον κρατάμε ..

Απο την πλευρά του, ο Λύγκος τόνισε: " Οταν φοράς τη φανέλα του Εθνικού αποτελεί τεράστια τιμή  για ένα ποδοσφαιριστή. Δεν  χρειάστηκε λοιπόν να σκεφτώ  πολλά πράγματα  και η συζήτηση με το Πρόεδρο αλλά και τα λόγια όπως και η σκέψη του για την ομάδα ήταν αρκετά για να με κάνουν να πάρω αυτή την απόφαση. Επίσης, σημαντικό ρόλο έχει και η παρουσία του κυρίου Χατζηαλέξη στον πάγκο της ομάδας. Περιμένω πως και πως το ξεκίνημα της προετοιμασίας και σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment