Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ανετος!!!

Το ....η αρχή είναι το ήμισυ του παντός επιβεβαιώθηκε πλήρως στα Καμίνια. Ο Εθνικός νίκησε με 3-0 το Μοσχάτο  παίζοντας εξαιρετικά απο το πρώτο μέχρι και το 90ο λεπτό  δείχνοντας ποιός είναι το αφεντικό..Πλέον, οι παίκτες του Χατζηαλέξη κοιτούν το ματς  με την Δόξα Βύρωνα..

..Ο Εθνικός  ξεκίνησε με τους Ανδριόλα,Γκορόγια,Τσαραούση,Γαλάνη, Κάνδια, Χαλιμούρδα,Σάμιο,Σαλίμπασα,Αθανασόπουλος,Σταφσουλάι,Λύγκος..
Το Μοσχάτο έχει ξεκινήσει με Αθανασόπουλο,Μωραίτη ,Λαλιάνη ,Μπάλα,Καράμπελα,Τσίτση,Τσίνη,Στούπη,Ντόνε,Ντάφλα,Κοντοπανο.
Στο δεύτερο λεπτό σουτ του Σάμιου  χτυπάει σε αμυντικό και περνάει ξυστά απο το δοκάρι του Αθανασόπουλου.
Στο 7ο ο Στούπης έκανε σούτ η μπάλα άουτ. Καλύτερα παίζει ο Εθνικός με κατοχή μπάλας..1-0 , ο Εθνικός  με τον Λύγκο στο 44...Πρώτο ημίχρονο καλύτερος ο Εθνικός, με Σταφσουλάι να παίρνεοι πολλές επιθέσεις ,το Μοσχάτο να περιμένει και τον Λύγκο να είναι λυτρωτής...
To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την αποβολή  του Τσάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα...Νωρίτερα υπήρχε διακοπή επειδή έπεσε  βαρελότο ..Στο 53 βγαίνει ο Κοντοπάνος και μπαίνει ο Παπαευθυμίου. 8 λεπτά αργότερα και στο 61, ο Ντάφλας σουτάρει ,αλλά η μπάλα χτυπάει στα σώματα.
65ο λεπτό ο Αθανασόπουλος  ρίχνει κάτω τον Λύγκο και ο Χαλιμούρδας σκοράρει απο τα 11 βήματα για το 2-0....Αμέσως μετά ο Ηλιόπουλος πήρε τη θέση του Αθανασόπουλου..79ο λεπτό και ο Εθνικός κάνει το 3-0 με τον Παυλόπουλο που είχε πάρει τη θέση  του Σταφσουλάι να παίρνει τη μπάλα απο τον Ηλιόπουλο  να βγάζει σέντρα και ο Σαλίμπασα με κεφαλιά κάνει το 3-0.....

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment