Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ποιός οβελίας;

Είθισται ,σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα αθλήματα, το εκάστοτε προπονητικό τίμ πραγματικά να τρέμει τις ημέρες των εορτών..Αυτό δεν ισχύει για τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και τους παίκτες της ομάδας μας..

  Τι και αν ήρθε το Πάσχα και ο Οβελίας και το κοκορέτσι  μαζί με Παϊδάκια και άλλα εδέσματα έχουν την τιμητική τους; Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο καθιερωμένο τους ραντεβού με την ζυγαριά πήραν άριστα..
 Απαντες ήταν στα κιλά τους και  όπως πρέπει  για να αποδειχτεί για ακόμα μία φορά ότι  οι παίκτες της ομάδας είναι πραγματικά επαγγελματίες  και βέβαια έχουν συναίσθηση της ευθύνης για τη φανέλα που φορούν και το εγχείρημα που έχουν βάλει στόχο και δεν είναι άλλο από την άνοδο της ομάδας ..
 Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής αλλά και ο γυμναστής της ομάδας  μας δεν πίστευταν στα μάτια τους βλέποντας τη ζυγαριά μιας και ούτε ένας δεν βρέθηκε με παραπάνω γραμμάριο..Αν βάλει κανείς και την  θέληση που υπάρχει στις προπονήσεις  ,όπως και το πάθος για διάκριση εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι  οι παίκτες του Εθνικού δεν αστειέυονται ..Ωστόσο,ο καθρέφτης όλων είναι μέσα στο γήπεδο...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment