Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ανακοίνωση Εθνικού Πειραιώς

Aνακοίνωση αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Βύρωνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Πλέι οφ ανόδου, εξέδωσε το ΔΣ του Εθνικού Πειραιά. Σε αυτή γίνεται γνωστό ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα για το εν λόγω ματς και καλό θα ήταν να μην έρθουν στο γήπεδο των Καμινίων φίλοι της ομάδας του Βύρωνα.



Σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με την Δόξα Βύρωνα υπενθυμίζουμε ότι το πνεύμα της ομάδας μας είναι οι αγώνες να διεξάγονται σε απόλυτα αθλητικό φιλικό και ασφαλές κλίμα. Κατοπιν υποδειξεως και της Αστυνομιας  παρακαλούμε τους φίλαθλους της Δοξας στον αγώνα της Κυριακης 26-5-2013 να μη μεταβούν στο Δημοτικό Στάδιο Ρεντη γιατί δεν θα τους διατεθούν εισιτήρια και ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με τους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιως. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι τυχόν διεξαγωγή επεισοδίων θα επιβαρύνει το αντίπαλο σωματείο.
Τελειώνοντας ως κίνηση ανταπόδοσης της φιλοξενίας του αγώνα του πρώτου γύρου των μπαράζ ,η Πρόεδρος Κυρία Ματθιλδη Μαρνερη , η Γενική Γραμματέας (και πρωην υπάλληλος της ΕΠΟ) κυρία Ελένη Ασημακοπουλου και ο
Υπεύθυνος εισιτηρίων Κύριος Παπαδατος Σπύρος είναι προσκαλεσμένοι της Διοίκησης του Εθνικού .

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
 Δ.Σ.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment