Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πω πω ένα προπαιδικό!!!!!

Πέρασε και από την Νίκαια όρθια και αήττητη η ομάδα του προπαιδικού(1-1 εκτός έδρας), παρέμεινε στην κορυφή, και έβγαλε νοκ-άουτ τον Ιωνικό από την μάχη του τίτλου.


Παρότι πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση, η ομάδα μας έδειξε ότι αν έχεις ποιότητα νικάς ακόμα και σε μέρες που δεν παίζεις καλά.

Ο Εθνικός παρατάχτηκε με απουσίες και ειδικά στην πολύ ευαίσθητη θέση του τερματοφύλακα απουσίαζαν και οι 3 τερματοφύλακες της ομάδας. Η τεχνική ηγεσία όμως έβγαλε πάλι «λαγό από το καπέλο», βάζοντας στην θέση αυτή ένα από τους καλλίτερους παίκτες μας, τον Ηλιόπουλο, που στο τέλος ήταν ο καλλίτερος παίκτης του αγώνα!!

Χωρίς σημαντικές ευκαιρίες κύλησε το α’ μέρος, με τον Ιωνικό να σκοράρει με σούτ από το ύψος της περιοχής (και ενώ οι παίκτες μας ζητούσαν φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης). Στην επανάληψη παρά την μέτρια εμφάνιση, ο Εθνικός ισοφάρισε  σε μια φάση διαρκείας μετά από σούτ του Πίσσα και ωραίο τελείωμα από κοντά.

Η φάση του αγώνα λίγο αργότερα,  όταν σε αντεπίθεση του Ιωνικού ο αριστερός επιθετικός βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά το πολύ δυνατό σουτ του απέκρουσε με εντυπωσιακή εκτίναξη ο τερματοφύλακας μας, στέλνοντας την μπάλα στην συμβολή των δοκών πριν την απομακρύνουμε οριστικά.
 Με την νίκη αυτή η ομάδα μας διατήρησε την απόσταση των 3 βαθμών από τον Ιωνικό και της αρκεί μια ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική για να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΕΠΣΠ (όπως και την περασμένη χρονιά).

Άσχημη εντύπωση η λεκτική επίθεση «φιλάθλων» του Ιωνικού στον διαιτητή στην λήξη του αγώνα. Συμπεριφορά που δεν αρμόζει ειδικά σε αγώνες ακαδημιών και δεν είναι πρωτοφανής σε αγώνες υποδομών του Ιωνικού.

Εθνικός : Ηλιόπουλος, Παπαδημητριάδης, Σιγαλάκος, Φραγκάκης, Στουραϊτης, Βατίστας,  Παλούκης, Δημητρόπουλος, Αγραβαράς, Γεωργίου,  Δαφνάκης.

Προπονητές: Δημήτρης Δίελας + Δημήτρης Καλογερόγιαννης.

 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment