Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tα Οσκαρ του 2013

Το πρωτάθλημα για την κανονική  περίοδο τελείωσε με τον Εθνικό να κατακτά την πρώτη θέση στον Β όμιλο της Α Πειραια  και να έχει ξεκινήσει ήδη την  προετοιμασία  του για τα μπαράζ που θα τον οδηγήσουν στην άνοδο στη Γ κατηγορία..Για να φτάσει μέχρι εδώ η ομάδα οι πρωταγωνιστές ήταν αρκετοί . Σε μία δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με ερωτηματικά΄και  κατέληξε θριαμβευτικά όσον αφορά στην κανονική περίοδο,  το www.ethnikos-fc.blogspot.gr αποφάσισε να δώσει τα Οσκαρ της αγωνιστικής περιόδου.




ΟΣΚΑΡ Α' ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ:
Απονέμεται δικαιωματικά στον  Πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Αγγελόπουλο. Με μία τεράστια αβεβαιότητα στο ξεκίνημα, ο Καπετάνιος του συλλόγου έπρεπε, μέσα σε λίγες ημέρες, να πάρει αποφάσεις στελέχωσης  του ρόστερ και βέβαια του προπονητικού τιμ. Η επιλογή Χατζηαλέξη αποδείχτηκε εξαιρετική λύση για τον πάγκο της ομάδας ενώ όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να δώσει λύσεις ..

ΟΣΚΑΡ Β' ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: Ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης. Ο Στρατηγός της ομάδας, έκανε εξαιρετικές επιλογές τόσο στην αρχή της χρονιάς όσο και  τον Ιανουάριο, μετατρέποντας μία ομάδα απο πολλούς ταλαντούχους αλλά και άπειρους παίκτες σε μία τεράστια οικογένεια που μέσα στο γήπεδο πέταγε φωτιές.

ΟΣΚΑΡ ΑΡΧΗΓΟΥ :  Ο Ισίδωρος Χαλιμούρδας..Ο Iron ήταν, απο την αρχή μέχρι το τέλος, ο ηγέτης της ομάδας που κρατούσε τη μεσαία γραμμή όντας ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και μεσαίας γραμμής.

ΟΣΚΑΡ Β ΑΡΧΗΓΟΥ: Βαγγέλης Γαλάνης..Ο "Βάγγος" έμεινε στην ομάδα και φέτος και με την εμπειρία του βοήθησε την αριστερή πλευρά της ομάδας σε επίθεση και άμυνα..Ισως τον δούμε και αλλού να διαπρέπει...


OΣΚΑΡ  ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΓΚΟΛ: Εδώ είχαμε  ισοψηφία.  Απο  τη μία είναι το γκολ απο κόρνερ του Ξενιτόπουλου στο ματς με τον Αίαντα Σαλαμίνας και του Παυλόπουλου με το ψαλίδι κόντρα στους Νέους Δραπετσώνας...Βέβαια μέσα στη χρονιά μπήκαν πολλά και ωραία γκολ..

ΟΣΚΑΡ ΗΡΕΜΙΑΣ: Δημήτρης Γιουβανέλης. Χωρίς προετοιμασία και ερχόμενος στην ομάδα  τον Ιανουάριο έγινε το ...δεξί χέρι του  Χαλιμούρδα στη μεσαία γραμμή και παράλληλα τεράστιο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του...Απίστευτα ήρεμος και ουσιαστικός.

OΣΚΑΡ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ: Το γκολ του Απόστολου Σταφσουλάι στο ματς κυπέλλου με τον Ιωνικό...Φοβερό σουτ έξω απο την περιοχή που τράνταξε τά δίχτυα και χάρισε  στην ομάδα  την πρόκριση.

ΟΣΚΑΡ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: Ο Δημήτρης Μπενά...Ο νεαρός  έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα αλλά μέχρι τώρα έχει δείξει ότι αν παραμείνει σοβαρός-προσγειωμένος και δουλέψει πολύ μπορεί να κάνει πράγματα στην καριέρα του.

ΟΣΚΑΡ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Τίποτα άλλο απο την  προσπάθεια του  αμυντικού του Μοσχάτου με χέρια ,πόδια ,δόντια και ότι άλλο είχε  να σταματήσει το Λύγκο στον τελικό..Απο εκεί βγήκε και η ατάκα "Κόψε το θέατρο Λύγκοοοοο"







ΟΣΚΑΡ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ : Παναγιώτης Παυλόπουλος..Αν και ξεκίνησε σαν αμυντικός την καριέρα του εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό κίλερ μέσα στην περιοχή  που σκόραρε 15 γκολ ,ενώ αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα είχε αλλά 10...

ΟΣΚΑΡ  ΑΘΟΡΥΒΟΥ : Αργύρης Σάμιος...Ο νεαρός προερχόταν και αυτός απο αγωνιστική απραξία αλλά μπήκε στην ομάδα με τη μία, όπως και ο "Γιούβα". Μέ μία μπαλιά ,μπορεί να βγάλει ασίστ απο το πουθενά αλλά και παράλληλα με το δυνατό του σουτ μπορεί να προκαλέσει θέματα στον αντίπαλο κίπερ..

ΟΣΚΑΡ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ :   Λεωνίδας Γκορόγιας..Ο "Γκόρο" επέστρεψε τον Ιανουάριο απο τον Ερμή όπου έπαιζε δανεικός και αμα τη επιστροφή του βοήθησε είτε σαν δεξί χαφ, είτε σαν δεξί μπακ αν και επέστρεψε περιμένοντας να παίξει επιθετικός...

ΟΣΚΑΡ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:  Πολλά απο τα γκολ του Εθνικού έχουν μπεί απο συνδυασμούς  παικτών ,αλλά στο ματς με την Θύελλα Μοσχάτου ,ο Αθανασόπουλος μοίραζε ασιστ και ο Μιχαήλ σκόραρε συνδυάζοντας συνεργασία ,θέαμα και ουσία..Εκεί θα βάλουμε και το αμυντικό δίδυμο Κάνδια-Μπενα που στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς κράτησε καλά τα μετόπισθεν δίνοντας τον τίτλο της καλύτερης άμυνας.

ΟΣΚΑΡ ΑΤΥΧΙΑΣ: Το μοιράζονται απο κοινού Κώστας Ανδριόλας και Γιάννης Χατζημαρινάκης. Ο πρώτος στάθηκε άτυχος στη φάση του τελικού με το  Μοσχάτο όπου αποβλήθηκε ενώ ο  Χατζημαρινάκης ήταν κρύος και μέχρι να καταλάβει τι έγινε ο Ντάφλας έστειλε με φάουλ τη μπάλα στα δίχτυα...

ΟΣΚΑΡ ΑΝΑΜΟΝΗΣ: Αυτο το βραβείο πάει σε Παναγιώτη Ηλιόπουλο,Πολύβιο Παπαιωάννου  και Κώστα Σαλίμπασα...Ο πρώτος ήταν άτυχος γιατί τραυματίστηκε  στα μέσα της περιόδου αλλά φαίνεται ότι επανέρχεται δυναμικά.. Ο "Σάλι" ,αποτελεί ένα εξαιρετικό παίκτη που μπορεί να  κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο αλλά θα πρέπει να το πιστέψει και ο ίδιος, ενώ ο "Πόλυ"  δηλώνει έτοιμος να προσφέριε και περιμένει ....

ΟΣΚΑΡ ΗΘΟΠΟΙΑΣ: Με χαρά το απονέμουμε στον Δημήτρη Τσαραούση  που  εννοείται ότι είναι εξαιρετικός παίκτης ,αλλά πραγματικά έδωσε τα ρέστα του στο γνωστό βίντεο όπου οι παίκτες έκαναν την έκπληξη στον προπονητή τους για τα γενέθλια του..

ΟΣΚΑΡ ΥΠΟΜΟΝΗΣ:Ο Μάριος Υδραίος είναι η τρίτη επιλογή του τερματοφύλακα στην ομάδα ωστόσο δουλεύει πάντα σκληρά για να είναι έτοιμος..


ΟΣΚΑΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ: Αυτό το μοιράζονται οι 3500 φίλοι του Εθνικού που γέμισαν ότι τους αντιστοιχούσε και κάτι παραπάνω στον τελικό με το Μοσχάτο και έδειξαν ότι ο κόσμος της ομάδας είναι εδώ..


Αυτά ήταν τα ...πρωτότυπα Οσκαρ made by www.ethnikos-fc.blogspot.gr  και ελπίζουμε να μην αδικήσαμε κάποιον....

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment