Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Είμαστε Πρωταθλητές!!!

Η νίκη  που ήθελαν οι παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη  για να στεφθούν και μαθηματικά Πρωταθλητές ήρθε και τυπικά στο γήπεδο του Κορυδαλλού με το 0-3 απέναντι στον Αχιλλέα..


Τελικά ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έκανε την έκπληξη και όχι μόνο πήρε στην αποστολή τον Δημήτρη Μπενά ,αλλά ο νεαρός είναι και βασικός ..Αναλυτικά η 11άδα ..Τερματοφύλακας ο Αδριολας και στην τετράδα της άμυνας οι Γκορόγιας,Μπενά, Κάνδιας και Τσαραούσης. στη μεσαία γραμμή Χαλιμούρδας, Ηλιόπουλος, Γιουβανέλλης και Σάμιος και μπροστά οι Σταφσουλάι ,Λύγκος.

15ο λεπτό και ο Εθνικός ανοίγει το σκορ με τον Μανώλη Λύγκο...Ο Σάμιος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά απο δεξιά, ο Λύγκος πήρε πλάτη τον αμυντικό και αφού τον απέφυγε  με ωραίο σουτ έκανε το 0-1..
19ο λεπτό και οι Κυανόλευκοι χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τον Λύγκο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι...
Ο Εθνικός είναι καλύερος σοτ παιχνίδι  ,δημιουργεί φάσεις  απέναντι και ποάλι  σε κλειστές άμυνες ,αλλά δεν μπορεί να "κλειδώσει" το διπλό απέναντι σε μία ομάδα που έχει παραταχθεί με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς.  Η κατοχή μπάλας είναι στο 90-10....

Στο 45' ο Αχιλλέας είχε δοκάρι έπειτα από κοντινή προβολή στα καρέ του Εθνικού.

46' Πρώτη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Αθανασόπουλος στη θέση του Ηλιόπουλου.

Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος.

65' πλασέ του Σταφσουλάι από πολύ καλή θέση αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα.

66' Δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Εθνικού σε ανατροπή του Λύγκου από αμυντικό του Αχιλλέα.
70' Γκολ για τον Εθνικό. Έπειτα από φάουλ του Γιουβανέλη η μπάλα προσέκρουσε σε σώμα του αμυντικού του Αχιλλέα και αναπαύθηκε στα δίχτυα για το 0-2!!!

74' Ο Μιχαήλ αντί του Σταφσουλάι.

80' Γκολ για τον Εθνικό. Ο Παυλόπουλος που μπήκε σαν αλλαγή δύο λεπτά πρίν  με ωραία ενέργεια και σουτ - δυναμίτη ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-3!

Το ματς τελειώνει και ο Εθνικός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής στον όμιλό του!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment