Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δύο νίκες και μία ήττα οι ακαδημίες

 

Διαβάστε στο κείμενο που ακολουθεί τα αποτελέσματα των ακαδημιών της ομάδας μας ...

 

Παναθηναικός-Εθνικός 4-2 (ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ)
Πολύ καλή εμφάνιση που δε συνδυάστηκε με το ανάλογο αποτέλεσμα για τους κυανόλευκους, αφού παρά το γεγονός ότι ήταν κυρίαρχοι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, γνώρισαν την ήττα από τους πράσινους με 4-2. Σκόρερ για τον Εθνικό οι Γεωργίου και Έξαρχος. Ο προπονητής Μάκης Σαμιώτης, μετά το τέλος του αγώνα, βλέποντας τους παίχτες του στενοχωρημένους, σαν σωστός παιδαγωγός ανέλαβε να τους υψώσει το ηθικό λέγοντάς τους ότι σ´ αυτή την ηλικία ελάχιστη σημασία έχει το αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να παίζουν σωστά και καλά, κάτι που η ομάδα του Μάκη Σαμιώτη έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό...
Ο Εθνικός παρατάχθηκε ως εξής:
1)Παναγιωτόπουλος
2)Στάφα
5)Γεωργίου ( c )
28)Τσιτσίρης
32)Έξαρχος
33)Καγιάσης
62)Αγραβαράς
63)Μπουνίτσης
(βασική 8άδα)
15)Λουκάκης
7)Καλαμπόκης
29)Σκορδίλης
64)Πατρίκιος
 

ΕΘΝΙΚΟΣ –Πειραϊκός 6-0 (20/4/13)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ

Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά η ομάδα του προπαιδικού νίκησε εύκολα στο ΣΕΦ τον Πειραϊκό και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ.
Με άμυνα γρανίτη (με μηδέν παθητικό στο πρωτάθλημα), με κέντρο να δημιουργεί και να σερβίρει ασσίστ σε μια επίθεση που σκοράρει ακατάπαυστα, η ομάδα των Δ. Δίελα και Δ. Καλογερόγιαννη, έδειξε για μια ακόμα φορά την ποιότητα της.
Άριστη η ατμόσφαιρα το Σάββατο στο γήπεδο, με τον Πειραϊκό που είχε χάσει οριακά (1-0) από τον έτερο πρωτοπόρο Ιωνικό, να ελπίζει σε κάτι καλό αλλά με τον Εθνικό να μπαίνει δυνατά.  Η παρουσία του Εθνικάρα στο γήπεδο (μιας και ο αθλητικός αυτός μύθος παρακολουθεί και τους αγώνες των ακαδημιών) ανεβάζει πάντα την ψυχολογία και την απόδοση των παιδιών και έτσι υπό τις επευφημίες του η ομάδα κεντούσε στον αγωνιστικό χώρο. Τρία γκολ αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας όλης της ομάδας δημιούργησαν το σκορ του α ημιχρόνου (3-0).
Αρκετές αλλαγές στο β΄ μέρος για την ομάδα μας, μιας και όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν, ενώ και η τεχνική ηγεσία έπρεπε να υπολογίσει και το ντέρμπυ με τον Φωστήρα για το τουρνουά του ελαιώνα την επόμενη ημέρα.
Παρά τις αλλαγές, ο ρυθμός της ομάδας δεν έπεσε, πράγμα που δείχνει την σωστή δουλεία που γίνεται και την ποιότητα και το βάθος της ομάδας. Συνεχίζοντας την καλή κυκλοφορία και την σωστή ανάπτυξη, η ομάδα συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και σκόραρε άλλες 3 φορές, ανεβάζοντας το σκόρ στο 6-0. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες να πανηγυρίζουν μαζί με τον Εθνικάρα (φωτό), τον τελευταίο να «έχει στείλει για ύπνο» όπως χαρακτηριστικά έλεγε φίλους των αντιπάλων που τον προκαλούσαν με δηλώσεις (αστειευόμενοι) πριν το ματς και φιλάθλους μας να απολαμβάνουν τα σουβλάκια που κέρδισαν σε σχετικά στοιχήματα από αντιπάλους. Γιατί το ποδόσφαιρο εκτός από αθλητισμός είναι και γιορτή είναι και παρέα και καλαμπούρι, είναι και διασκέδαση. Και όποια ομάδα τα συνδυάζει με αγωνιστική και εξωαγωνιστική ποιότητα παικτών και προπονητών και με οργάνωση και δουλειά έχει βρει το νόημα…

Εθνικός : Ροδίτης, Παπαδημητριάδης, Σιγαλάκος, Φραγκάκης, Στουραϊτης, Βατίστας, Πίσσας, Παλούκης, Δημητρόπουλος, Γεωργίου, Δαφνάκης, ΒρεττάκοςΙ, Βρεττάκος ΙΙ.
Προπονητές: Δημήτρης Καλογερόγιαννης + Δημήτρης Δίελας.

 

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2 (21/4/13)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Με κεκτημένη ταχύτητα από την νίκη της προηγούμενης ημέρας και παρά την λογική κούραση, οι προπαίδες νίκησαν στο ντέρμπυ την πιο δυνατή ίσως ομάδα του ομίλου μέσα στο γήπεδο της. Παρά τις απουσίες που είχε, η ομάδα του Δ. Καλογερόγιαννη έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα ήταν εξαιρετική. 
Ένα γκόλ στο 1ο ημίχρονο με σουτ του Παλούκη έξω από την περιοχή στο γάμα της εστίας του Φωστήρα και αρκετές ακόμα ευκαιρίες για την ομάδα μας. Μια διπλή ευκαιρία για τον Φωστήρα που σταμάτησε με έξοχα αντανακλαστικά ο Ντόσκορης.
Άλλο ένα τέρμα στο 2ο μέρος όταν ο Παπαδημητριάδης έβγαλε μια καταπληκτική ασσίστ με μπαλιά 30 μέτρων στον Δημητρόπουλο, ο οποίος τελείωσε άψογα την δουλειά κλειδώνοντας το ματς.

Εθνικός : Ντόσκορης, Αγραβαράς, Τσιτσίρης, Παπαδημητριάδης, Στουραϊτης, Γεωργίου, Μπουνίτσης, Βατίστας, Παλούκης, Αλιάσι, Δημητρόπουλος, Καγιάσης.
Προπονητής: Δημήτρης Καλογερόγιαννης.

 

 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment