Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ξεκίνημα προετοιμασίας

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν στις προπονήσεις,  ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την  ΑΕ Σαλαμίνας.

 Θεραπεία ακολούθησαν οι  Ξενιτόπουλος, Καγιώργης  λόγω τραυματισμού  ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε  ο Σάμιος.  Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας,ενώ την Τρίτη θα υπάρξει προπόνηση στις 15.00 στο Ελληνικό.
 Δηλώσεις εξάλλου έκανε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Αχιλλέα Κορυδαλλού: " Είμαι ευχαριστημένος  μόνο απο το δεύτερο ημίχρονο όπου αγγίξαμε ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτά που θέλω να βλέπω την ομάδα" ,δήλωσε ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε: Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να φαίνονται ασήμαντα αλλά εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα τα θεωρούμε άκρως σημαντικά γιατί μεσα απο αυτά δουλεύουμε συστήματα-πρόσωπα -τακτικές ,άκρως σημαντικές  για τα πλειοφ".
Οσο για το τελευταίο ματς στη Σαλαμίνα, ο κόουτς της ομάδας μας τόνισε: " Οπως πληροφορήθηκα το ματς θα γίνει τελικά στη Σαλαμίνα και εμείς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και να κλείσουμε το Πρωτάθλημα ως αήττητοι..Σοβαροί , δυνατοί και όπως πρέπει για τον κόσμο μας που θα είναι πολύς για να γιορτάσει μαζί μας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. "

  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment