Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίποντο =Πρωτάθλημα



Το παιχνίδι με τη ΑΕ Νίκαια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Εθνικού που θέλει με νίκη να κατακτήσει και τυπικά το Πρωτάθλημα του Β ομίλου της Α Πειραιά . Οι παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη βρίσκονται σε φουλ στάδιο προετοιμασίας και προετοιμάζονται για το εν λόγω ματς. Ο κόουτς των «Κυανόλευκων» και ο μέσος Δημήτρης Γιουβανέλης μίλησαν στο Εθνικός tv  για το συγκεκριμένο ματς αλλά και για το μέλλον.







Αναλυτικά οι δηλώσεις Χατζηαλέξη :




Για το παιχνίδι με την ΑΕ Νίκαιας:  Θέλουμε να τελειώνουμε  με την πρωτιά ..Πρέπει να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση ..Οι παίκτες είναι πανέτοιμοι και θα κάνουν το καθήκον τους.


Για την επιθετική αφλογιστία των δύο τελευταίων αγώνων:Τον τελικό τον χάσαμε. Το παιχνίδι με το Αμπελάκι δεν το υπολογίζω και  λέω και πάλι  ότι  αφού δεν είχαμε τραυματισμό όλα καλά..

Για τα προβλήματα που υπάρχουν: Έχουμε προβλήματα με Τσαραούση και Σταφσουλάι,  αλλά τα παιδιά είναι έτοιμοι και πιστεύω  ότι μπορούν να  αναπληρώσουν το καθήκον τους.


Για τη συνέχεια: Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι οριακό. Θέλουμε να κερδίσουμε για να κλειδώσουμε την πρωτιά  και από κει και πέρα να δοκιμάσουμε πρόσωπα και σχήματα για να  δώ ποιοί είναι  πραγματικά ετοιμοπόλεμοι για τα μπαράζ και σε κάποιες θέσεις που θέλω να τους δοκιμάσω..

Για τον κόσμο: Ο κόσμος είναι η δύναμη μας και θα είναι και στα μπαράζ. Αυτό που βιώσαμε στον τελικό  και από την αρχή της χρονιάς ήταν εκπληκτικό..




Οι δηλώσεις Γιουβανέλη:

Για το παιχνίδι με τη Νίκαια:Έχουμε πεισμώσει από τα δύο συνεχή  ατυχή  αποτελέσματα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι  του Σαββάτου θα μπούμε δυνατά για να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα.  Αλλά και γενικά θέλουμε τη νίκη σε όλα τα ματς..Μπορεί ο αντίπαλος να έχει τη θέληση για να κόψει βαθμούς. Εμείς δεν θα το επιτρέψουμε και θα μπούμε δυνατά. Η δυναμική του Εθνικού δεν μας αφήνει  ήρεμους .Προσπαθούμε πάρα πολύ και στα παιχνίδια και τις προπονήσεις  για να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο..


Για την επίσκεψη Αγγελόπουλου: Συγκεντρωνόμαστε στο στόχο και σε αυτά που είπε και ο Πρόεδρος.. Μας είπε κάποια πράγματα τα οποία  είναι σημαντικά, αλλά πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό.



Για τις συνεχείς καλές εμφανίσεις  του: Έχω παίξει πολύ καλύτερα και αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτα.. Ήμουν φαντάρος και μπορώ να πάω καλύτερα . Ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου..


Η υπόσχεση στον κόσμο: Στεναχωρήσαμε τον κόσμο και ήταν τιμή για μας που ήρθανε να μας δούνε και  θα ανέβουμε στην Γ  Εθνική.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment