Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Θυελλώδης

Εύκολα,άνετα και ωραία, ο Εθνικός επικράτησε με 5-1 της Θύελλας Μοσχάτου ικανοποιώντας έτσι τον προπονητή μας που έκανε πολλές αλλαγές παραττάσοντας μία ομάδα που θύμισε τον Εθνικό πρό μεταγραφών Δεκεμβρίου..


Δείτε εδώ την εκπομπή Εθνικός Inside ..Σε αυτό το ματς ουσιαστικά κάνει την εμφάνιση της η ομάδα του Εθνικου που έφτασε τον σύλλογο στην κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Χειμώνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιουβανέλης,Σταφσουλάι, Σάμιος, Γκορόγιας και Ξενιτόπουλος.
Η 11αδα που παρέταξε ο προπονητής μας είναι η εξής: Χατζημαρινάκης κάτω απο τα δοκάρια, απο δεξιά προς αριστερά, οι Τσαραούσης Παπαιωάννου, Κάνδιας, Γαλάνης. . Στα χαφ, Χαλιμούρδας,Ηλιόπουλος,Μιχαήλ, Σαλίμπασα.Μοναδικοι προωθημένοι οι Παυλόπουλος ,Αθανασoπουλος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και  ήδη στο πρώτο τέταρτο  χάθηκαν ευκαιρίες με  Παυλόπουλο και Γαλάνη..Καλύτεροι οι γηπεδούχοι έχουν κατοχή μπάλας αλλά δεν μπορούν να σκοράρουν..
34o λεπτό σκοράρει με τον Μιχαήλ ο Εθνικός με Αθανασόπουλο να σπάει το τεχνικό οφσάιντ  και να βγάζει τον σκόρερ μόνο του απέναντι στον αντίπαλο κίπερ.
Ενα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου έγινε το 2-0..Σε μία αντεπίθεση, ο Αθανασόπουλος έβγαλε εκ νέου ασίστ  και πάλι για τον Μιχαήλ που σε δεύτερο  χρόνο διπλασίασε τα τέρματα  της ομάδας μας.
Tέσσερα λεπτά μετά την  έναρξη του β μέρους, ο Σαλίμπασα κάνει το 3-0 με ωραίο πλασε.
60ο λεπτό και ο Παυλόπουλος κάνει το 4-0..Ηταν μία ωραία προσπάθεια που ξεκίνησε απο τη μεσαία γραμμή ,πέντε παίκτες άλλαξαν τη μπάλα που είχε τελικό αποδέκτη τον Παυλόπουλο που με πρώτη κεφαλιά απέφυγε τον  Τραιφόρο και εν συνεχεια με νέα κεφαλιά ο νεαρός φορ έκανε το 4-0
Αμέσως μετά ο Δημήτρης Μπενά  πήρε τη θέση του Κάνδια.Το 5-0  έγινε στο 64, με αυτογκολ στο οποίο εμπλέκεται ο Μιχαήλ που έκανε σέντρα σουτ και αμυντικός  της Θυελλας, Βερέσογλου έκανε το 5-0...Πέντε λεπτά αργότερα μπήκε ο Πιπεργιάς στην θέση του Μιχαήλ. .Στο 77 οι φιλοξενούμενοι μειώνουν σε 5-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βερέσογλου ,ενώ αμέσως μετά ο Καγιώργης πήρε τη θέση του Χαλιμούρδα

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment