Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Τώρα αρχίζει το Πρωτάθλημα»




 Δημήτρης  Τσαραούσης και Μανώλης Λύγκος ήταν  οι καλεσμένοι της δεύτερης εκπομπής του Εθνικός Tv ,  Eθνικός inside..Oι δύο άσοι της ομάδας του Πειραιά αποκαλύφθηκαν στην κάμερα του  επίσημου «Κυανόλευκου» καναλιού, ένιωσαν περήφανοι ως….Πρωταθλητές ,αλλά πλέον έθεσαν τον ένα και μοναδικό στόχο που υπάρχει στο μυαλό τους. Την άνοδο μέσω των μπαράζ.Για να δείτε την εκπομπή πατήστε εδώ


Αναλυτικά τα λεγόμενα των δύο άσων

Τσαραούσης

Πήραμε το Πρωτάθλημα και πλέον κοιτάμε τα μπαράζ. Έχουμε μπροστά μας περιθώριο για μίνι προετοιμασία και να δούμε τα λάθη που κάναμε σε κάποια παιχνίδια και να είμαστε έτοιμοι. Κάναμε μία κοιλιά  και δεν χαλαρώσαμε .Είχαμε πολλά ματς μην ξεχνάμε ότι δεν κάναμε προετοιμασία κάτι πολύ σημαντικό

Για τα μπαράζ: Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά .Θέλουμε νίκη στο ξεκίνημα στην  έδρα μας και όλα θα πάνε καλά..






Λύγκος

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: Σίγουρα τώρα αρχίζει το Πρωτάθλημα .Δεν υποτιμάμε το Πρωτάθλημα Πειραιά ,περιμέναμε να το κατακτήσουμε και τυπικά και αφού έγινε αυτό ετοιμαζόμαστε για τα μπαράζ που ξεκινάνε σε ένα μήνα..

Για τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού: Ήταν αναμενόμενη κοιλιά , αργά ή γρήγορα θα το παίρναμε το Πρωτάθλημα και δεν  φοβηθήκαμε ότι θα το χάναμε ειδικά μετά τη νίκη επί του Ερμή.


Για τον αγώνα με το Μοσχάτο και την επερχόμενη κόντρα στα μπαράζ.: Ακόμα με πονάει αυτή η ήττα .Ήταν ένας τελικός, χάθηκε ένα τρόπαιο ,είναι πολύ δυνατή ομάδα από το Μοσχάτο την οποία λογικά θα συναντήσουμε αλλά εμείς στα μπαράζ θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω χωρίς εκδικητική διάθεση  αλλά επειδή θα βρεθούν μπροστά μας... Η αρχή είναι σημαντική για τη συνέχεια .Αν ξεκινήσουμε με νίκη όλα θα πάρουν το ρυθμό τους. Βέβαια και οι υπόλοιπες ομάδες είναι δυνατές  ,αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας.

Για τον κόσμο: Να ευχαριστήσουμε στον κόσμο που και στα δύσκολα είναι κοντά μας και στα δύσκολα αποτελέσματα και να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να ανεβάσουμε την ομάδα.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment