Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Oι "αθόρυβοι" -ο Ηλιόπουλος και το χωράφι

Oι τρεις βαθμοί που απομένουν για να κατακτήσει ο Εθνικός και τυπικά την πρωτιά στον Β όμιλο της Ε.Π.ΣΠ.  δεν κατακτήθηκαν μέσα στο Αμπελάκι ,ωστόσο υπάρχουν κέρδη...


 Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι μέσα στο χωράφι  που αναγκάστηκαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να παίξουν μπάλα  δεν τραυματίστηκε κανείς. Και το να δεί κανείς μπάλα υψηλού επιπέδου σε αυτή την κατάσταση που βρέθηκε ο αγωνιστικός χώρος ήταν τόσο πιθανό όσο να γυρίσει, αυτή την ώρα, η Γή ανάποδα.
 Πάμε και στο κομμάτι του αγώνα. Ενα απο τα μεγάλα κέρδη αυτού του ματς ήταν ο Ηλιόπουλος. Ενα παλικάρι με πολύ ταλέντο ,αλλά και άτυχος με τους τραυματισμούς που του στέρησαν την θέση βασικού. Ο "Ηλί" έπαιξεκαταρχήν σε ρόλο εσωτερικού δεξιου μέσου και εν συνεχεία  σε ρόλο αμυντικού χαφ και για 75 λεπτά ήταν πολύ καλός . Και βέβαια εν όψει μπαράζ όλοι οι καλοί χρειάζεται να είναι σε καλή κατάσταση.
 Eχουμε ξαναγράψει ότι ο Χατζηαλέξης  δίνει μεγάλο βάρος στη μεσαία γραμμή και εκτός της παρουσίας του "Ιron"Χαλιμούρδα , υπάρχουν δύο παίκτες που κάνουν μεγάλη δουλειά στα χαφ. Ο ένας είναι ο Αργύρης Σάμιος. Ποιοτικός παίκτης που βοηθάει τρομερά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και ανασταλτικά ,έξυπνος ποδοασφαιριστής που δύσκολα χάνει την συγκεντρωσή του.
 Πάμε και στον Γιουβανέλη..Ηρεμη δύναμη.. Ο άνθρωπος που κάνει όλη  τη βρωμοδουλειά η οποία αν δεν ξέρεις μπάλα δεν φαίνεται. Ο "Γιουβα" είναι ο ορισμός του αθόρυβου μπορεί να καταστρέψει τον καλύτερο μέσο της αντίπαλης ομάδας ,να τον αναγκάσει να κάνει λάθη ,αλλά και λόγω της ποιότητας του μπορεί και με μία μακρινή μπαλιά να ανοίξει τρύπες στην αντίπαλη άμυνα...
  Μέ τέτοιους παίκτες και όλα τα υπόλοιπα όπλα που έχει στην φαρέτρα του ο Χατζηαλέξης πως να ανησυχείς ο κόσμος;

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment