Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

O ηττημένος-η δόξα και ο οφθαλμίατρος

Πρίν απο λίγες ημέρες και μετά το εμφατικό 4-0 του Εθνικού επι του Ερμή, ο Πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Αγγελόπουλος είχε πεί στα αποδυτήρια της ομάδας του Κορυδαλλού ότι η δόξα του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή και αυτό ακριβώς άκουσε ο ίδιος απο τον Πρόεδρο του Μοσχάτου Στέφανου Φαναρίτη ..Και εξηγούμαστε...

 Το Μοσχάτο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα πατούσε καλύτερα..Υπήρχαν στιγμές που οι παίκτες του Δημητρίου έμοιαζαν πιο σίγουροι την ώρα , που τα δικά μας παιδιά όπως και στο προηγούμενο ματς φάνηκαν εκτός ρυθμού..Και άξαφνα, όπως αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα ,η αποβολή του Ανδριόλα λειτούργησε σαν lsd για τους παίκτες του Χατζηαλέξη.
 Ο Γκορόγιας, που δεν ήταν καλά σε ρόλο δεξιου χαφ ,επέστρεψε εκεί που διαπρέπει τώρα τελευταία σε ρόλο δεξιου μπακ ,οι γραμές ήρθαν πιο κοντά , ο Χαλιμούρδας επανήλθε σε καλά επίπεδα  βοηθώντας τον ακούραστο Γιουβανέλλη , ο Σάμιος ήταν εξαιρετικός , όπως και ο Λυγκος που έφαγε πολύ ξύλο ,αλλά δεν έλειψαν  τα λάθη στην άμυνα απο τα οποία κάποια ήταν αβίαστα.
 Το ματς έδειχνε ότι η ισδοφάριση θα ερχόταν.  Και αν στο πρώτο μέρος,ο Γκορόγιας είχε την ατυχία να είναι πιο γρήγορος ακόμα και απο την τηλεοπτική κάμερα και δεν μπορεί να φανεί αν ήταν οφσάιντ ή όχι στο γκολ που του ακυρώθηκε στο 38, όσα όργια ακολούθησαν  απο τον πρώτο επόπτη ,Τάτσινα ξεπερνούν τα όρια..
 Τρία ανύπαρκτα οφσάιντ  εκ των οποίων αυτό στο 65 στερεί απο τον Αθανασόπουλο να φτάσει απέναντι στον αντίπαλο κίπερ,οτι έδινε ο Κορδολαίμης υπέρ του Εθνικού εκείνος  το έδινε ανάποδα.Και άντε μία ,αντε δύο ,αλλά κάποια στιγμή  ξεχειλίζει ο εκνευρισμός..Κάπου λές...Ημαρτον.....Ελεος!! .
 Mετά το ματς ο ίδιος έλεγε .."Ανθρωποι είμαστε κάναμε λάθη.."  Σίγουρα, τα λάθη είναι ανθρώπινα όμως αν ο εν λόγω δεν είναι κακός  σαν βοηθός η διαιτητής τότε μία βόλτα στον  οφθαλμίατρο θα ήταν ότι έπρεπε..
Απο κει και πέρα, ο Εθνικός οφείλει να προχωρήσει και θα προχωρήσει.. Ο Αγγελόπουλος, ο Χατζηαλέξης ,οι παίκτες ήταν τρελαμένοι..Και αυτό συνέβη γιατί με λιγότερο παίκτη έβαλαν το Μοσχάτο στα καρέ του και το δυσκόλεψαν.Ας όψεται όμως ....ο βοηθός.. Ολα αυτά δεν σημαίνουν βέβαια ότι δεν πρέπει ο καθένας μέσα στην ομάδα να κάνει την αυτοκριτική του  και αυτό σίγουρα θα ΄γίνει, όπως και η ομαδική αυτοκριτική απο τον Χατζηαλέξη που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη..
Για τελευταίο ,αλλά τιμώντας το last but not least θα αναφερθούμε στον κόσμο.. 3500 χιλιάδες βρέθηκαν μέσα στο Καραισκάκη..Και το εκπληκτικό ήταν ότι κάποιοι απο αυτούς ήταν νέα παιδιά που απλά έχουν δεί απο το ιντερνετ το μεγαλείο του συλλόγου..Μεγάλο πράγμα για μία ομάδα που απέχει απο τη Σούπερλιγκα εδώ και καιρό. Φωνές ,δύναμη, παλμός και μπορεί κάποιες φορές να υπήρξαν και κάποιες ακραίες αντιδράσεις, αλλά εδώ υπήρχαν οιυδέτεροι με το ματς που εκνευρίστηκαν με αυτά που έβλεπαν..Τι να λέμε τώρα..Η ομάδα κάνει βήματα...βήματα τεράστια και με τη βοήθεια όλων μπορεί να πετύχει πολλά ..Ακόμα και κόντρα σε αυτούς που την πολεμούν και θέλουν να την "βιάσουν" αγωνιστικά και ψυχολογικά..Ελα όμως που έχουν γνώση οι φύλακες...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment