Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Ολοι στο γήπεδο"



Ο τελικός κόντρα στο Μοσχάτο πλησιάζει, και  στο Εθνικός Tv,  μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το εν λόγω ματς , ο προπονητής της ομάδας μας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ,αλλά και ο κίπερ του συλλόγου, Κώστας Ανδριόλας. 






ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ



Για τις αναμνήσεις: Έπαιξα πέντε χρόνια στο Μοσχάτο και  κατέκτησα το Κύπελλο  το 1993 σαν αρχηγός στο παλιό Καραισκάκη  ,αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα τους δυσαρεστήσουμε. Και πέρυσι πήρα  κύπελλο με τον Μανδραικό σαν προπονητής, αυτός ο αγώνας , ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά μέσα στο Καραϊσκάκη είναι σημαντικό γεγονός και αλησμόνητες στιγμές.

Για την αναμονή του τελικού: Όλοι οι παίκτες και προπονητές θα ήθελαν να είναι σε ένα τέτοιο ματς.. Από κει και πέρα εμείς το θεωρούμε σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το  διασκεδάσουμε όπως κάθε παιχνίδι, θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά, η ομάδα είναι  γαλουχημένη  ακόμα και σε δύσκολες στιγμές και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο.



Για το Μοσχάτο: Το Μοσχάτο είναι καλή ομάδα και επιθετική ,καμία σχέση με τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί μιας και φέτος δεν έχουμε παίξει με τέτοια ομάδα. Επειδή και εμείς  είμαστε επιθετική ομάδα, θεωρώ ότι θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι..


Για το Καραϊσκάκη: Το Καραϊσκάκη είναι παλάτι. . Θα είναι τιμή μας μιας και αυτή ήταν παλιά έδρα του Εθνικού. Έχει ξεκινήσει μία καινούργια προσπάθεια από τον Πρόεδρο ,τον κύριο Αγγελόπουλο και θέλουμε να δουν ότι  οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ προσπαθούν το καλύτερο και οφείλει ο κόσμος να είναι κοντά μας.



ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ

Για την προσμονή του τελικού: Καταρχήν χαίρομαι  που θα ζήσω αυτή την εμπειρία με τον Εθνικό έστω και αν είναι μια διοργάνωση χαμηλότερου επιπέδου από αυτή που έχει μάθει η ομάδα να ζεί όλα αυτά τα χρόνια  και είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει  ο κόσμος και να ζήσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του  τροπαίου..


Για τον χαρακτήρα της οικογένειας : Όλος ο σύλλογος από τον φροντιστή μέχρι τον Πρόεδρο είναι μία οικογένεια .Γίνεται μία καταπληκτική δουλειά  στην προπόνηση και αυτό φαίνεται στους αγώνες.
Από ότι βλέπω όλοι οι  παίκτες περιμένουν αυτόν τον αγώνα και είναι έτοιμοι. Θα είναι για μένα μία ξεχωριστή εμπειρία και είμαι χαρούμενος που θα βάλω ένα λιθαράκι σε αυτή την ιστορία που γράφει ο Εθνικός.


Για τον κόσμο: Θέλω να πω στον κόσμο ότι θα ήταν καλό να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν και όλοι μαζί να κατακτήσουμε το Κύπελλο.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment