Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Η απορία του Προέδρου

Aκόμα και λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού , οι άνθρωποι του Εθνικού προσπαθούσαν να συνέλθουν  από το σοκ του  πως αντιμετώπισε την ομάδα η διαιτησία και ειδικά ο πρώτος βοηθός..


 Ο διοικητικός ηγέτης του Εθνικού φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος στις δηλώσεις του: "Μας φώναξαν για μία γιορτή του ποδοσφαίρου  στην οποία ανταποκριθήκαμε με θέρμη ,αλλά δεν περιμέναμε να δούμε τέτοια αντιμετώπιση από το διαιτητικό τρίο..Τι να πρωτοπούμε..
 Για τη φάση του Γκορόγια που ακυρώθηκε κανονικό γκολ για οφσάιντ;Για το γεγονός ότι ο κύριος Κορδολαίμης καθυστέρησε να  δείξει κόκκινη στον Ανδριόλα και ενώ είχε βγάλει κίτρινη, άλλαξε άξαφνα  την απόφαση του και έδωσε κόκκινη; Για άλλες δύο περιπτώσεις  που δεν υπάρχει οφσάιντ στην επανάληψη;
 Για το πέναλτι που δεν δόθηκε στη  φάση με τον Παυλόπουλο; Πραγματικά περιμένουμε  την αντίδραση της Ε.Π.Σ.Π. για αυτή την  απαράδεκτη συμπεριφορά της διαιτησίας και ειδικά του πρώτου επόπτη προς εμάς...Ωστόσο θέλω να πω και τούτο..Εμείς πήραμε το μάθημα μας εν όψει πλει οφ. Χάσαμε ένα ημίχρονο  και είδαμε τα λάθη μας, κάνοντας την αυτοκριτική μας. Δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς το Κύπελλο Πειραιά αλλά η άνοδος και να είναι σίγουρος ο κόσμος μας ότι θα πετύχουμε την άνοδο.."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment