Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εμείς ...τη δουλειά μας

Ενα ακόμα δύσκολο παιχνίδι έρχεται για την  ομάδα μας με αντίπαλο την Ενωση Ρέντη σε ένα γνωστό για εμάς γήπεδο ,αλλά και κόντρα σε μία ομάδα η οποία στον πρώτο γύρο μας έκανε δύσκολη τη ζωή στο Ελληνικό.

Η αντίπαλος μας διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας ,μετρώντας πέντε  παιχνίδια αήττητη και δίνει τεράστια έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, όντας ομάδα του Under. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και με εμάς όπως άλλωστε και οι περισσότεροι που μας έχουν αντιμετωπίσει.
Απο την άλλη πλευρά, ο Εθνικός έχοντας σκοράρει 13 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τον κόουτς Χατζηαλέξη να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει πολλά όπλα στην φαρέτρα του  κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει πρόσωπα,σχήματα και θέσεις μέσα στο παιχνίδι.
 Προσοχή όμως. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο ,αν οι παίκτες της ομάδας μας δεν είναι σοβαροί απο το 1ο έως και το 90ο λεπτό της αναμέτρησης κάτι που δύσκολα δεν  θα συμβεί με προπονητή τον Χατζηαλέξη ο οποίος συνεχώς μιλάει στους ποδοσφαιριστές του  και τους εφιστά την προσοχή.
 Τεράστια βοήθεια όμως αναμένεται και απο τον κόσμο. Το δυναμικό παρών θα καταστήσει σαφές  ότι ο Εθνικός θα έχει και πάλι τον 12ο παίκτη με το μέρος του και όπως έχουμε ξαναγράψει απο αυτό το βήμα θα πρέπει αποκλειστικά να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι ,την ιαχή Εθνικός να καθορίζει ποιός θα είναι το αφεντικό του αγώna και να μην μας απασχολήσει τίποτα άλλο..Ολες οι απαντήσεις έρχονται απο τους ποδοσφαιριστές μας μέσα στο γήπεδο..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment