Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

1-1 ελέω διαιτησίας

Η πρώτη απώλεια για τον Εθνικό ήρθε στον Κορυδαλλό ,αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η διαιτησία που κράτησε καθυστερήσεις  κοντά στο 8λεπτο -χωρίς λόγο- με αποτέλεσμα ο Ερμής Κορυδαλλού να ισοφαρίσει το γκολ με το οποίο o Εθνικός είχε προηγηθεί..

Στο γήπεδο του Κορυδαλλού , ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης  ξεκίνησε με εκπλήξεις καθώς οι Χατζημαρινάκης, Τσαραούσης και Αθανασόπουλος βρέθηκαν στις αρχικές επιλογές παρά τους τραυματισμούς τους. Η ενδεκάδα λοιπόν είχε Χατζημαρινάκη κάτω απο τα δοκάρια ενώ δεξιά προς τα αριστερά βρέθηκαν οι Τσαραούσης,Μπενάς Δημήτρης, Κάνδιας,Ξενιτόπουλος. Στα χαφ Χαλιμούρδας, Μιχαήλ ,Γαλάνης, ενώ η τριάδα της επίθεσης είχε Παυλόπουλο(76 Toζακίδης),Νικολή(52 Σαλίμπασα) και Αθανασόπουλο.
Ο Ερμής Κορυδαλλού ξεκίνησε με Φωτόπουλο,Γρηγοριάδη,Γιαννακόπουλο, Σιδηρόπουλο, Γκουμαλάτσιο,Φέκο(72 Νταντής), Κυριακάκη,Ατματζίδη,Σταύρου,Τσατσαρωνάκη(81 Κυρίτσης) και Παπανδρέου.81 Σάτάλογλου)
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό  να βάλουν γρήγορα γκολ την ώρα που ο Εθνικός  ήθελε να ξεπεράσει ανώδυνα το πρώτο τέταρτο. Οταν έγινε αυτό ,η ομάδα του Χατζηαλέξη κέρδισε το κέντρο με περισσότερες μπάλες να "κλέβονται" απο τον Χαλιμούρδα, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων που είχαν χρεωθεί απο νωρίς με δύο κίτρινες κάρτες.
Εκτός απο το αγωνιστικό κομμάτι αξίζει να σημειωθεί η πολυάριθμη παρουσία φίλων της ομάδας του Εθνικού που ξεπέρασαν τα 600 άτομα μετατρέποντας το γήπεδο του Κορυδαλλού σε ένα μικρό Ελληνικό..
Στο 35ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Εθνικού. Απο αριστερά ο Ξενιτόπουλος έκανε ωραία ενέργεια και ο Παυλόπουλος με  κεφαλιά-ψαράκι άνοιξε το σκορ προκαλώντας πανζουρλισμό...Το ημίχρονο έληξε με αυτο το σκορ με την ομάδα του Εθνικού να γυρίζει πίσω μετα την επίτευξη του γκολ αλλά τον Εαρμή να μοιάζει ακίνδυνος να διαχειριστεί την έδρα του. To παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας με τον Ερμή να έχει κατοχή και τον Εθνικό να περιμένει υπομονετικά. Σε μία αντεπίθεση , ο Μιχαήλ  έκανε σούτ που πέρασε άουτ... Στο 63 , οΕρμής είχε δοκάρι απο κεφαλιά του Tσατσαρωνάκη ,ύστερα απο κόρνερ του Παπανδρέου, την ώρα που οι γηπεδούχοι  είχαν ανεβάσει στροφές συνεπικουρούμενοι και απο τη διαιτησία που "έσπρωχνε" προς την περιοχή του Εθνικού..Στο 76 τρομερή ευκαιρία έχασε ο Εθνικός με κεφαλιά του Σαλίμπασα που έφυγε άουτ.Η αλήθεια είναι ότι απο ένα σημείο και πέρα, οι Κυανολεύκοι είχαν χάσει την  μάχη του κέντρου με αποτέλεσμα οι γηπεούχοι να πιέζουν..Πάντως, όταν ο Εθνικός έκλεβε μπάλες γινόταν επικίνδυνος και στο 85 , ο Γαλάνης με ωραία ενέργεια και σούτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ..
Οσο το ματς πήγαινε πρός το τέλος και ο Ερμής δεν μπορούσε να ισοφαρίσει τα νεύρα μεγάλωναν όπως και τα μαρκαρίσματα  προς τους παίκτες του Εθνικού με αποτέλεσμα εντάσεις  ανάμεσα στους παίκτες χωρίς όμως περαιτέρω θέματα..
Στο 94 , ο Ερμής ισοφάρισε με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου που εκμεταλλεύτηκε κακή έξοδο του Χατζημαρινάκη με τον διαιτητή να κρατάει αδικαιολόγητα  καθυστερήσεις πάνω απο 6-7 λεπτά, ανάβοντας τα αίματα στις εξέδρες . 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment