Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ενα και ...πρόκριση

Φωτό Manos
Με τον Σαλίμπασα "χρυσό" σκόρερ με το κεφάλι,ο Εθνικός κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της ΑΕ Περάματος και έτσι να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π..


 Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης χρησιμοποιήσε τους: Χατζημαρινάκη.Τσαραούση,Ξενιτόπουλο, Κάνδια,Παπαιωάννου(65 Μπαλαλής),Χαλιμούρδα,Ηλιόπουλο,Μιχαήλ(70 Τοζακίδης),Παυλόπουλο(50 Nικολής),Σαλίμπασα,Αθανασόπουλο
Το ματς ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση και στο ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα μας έκανε δύο κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει με πρωταγωνιστές τους Αθανασόπουλο και Παυλόπουλο.
Οι γηπεδούχοι ήταν  καλύτεροι  στο παιχνίδι με την ομάδα του Περάματος να χάνει σπουδαία ευκαιρία λίγο μετά την συμπλήρωση του 25ου λεπτού ,αλλά ο Χατζημαρινάκης ήταν εκεί για να κρατήσει το  μηδέν.
 Ο Εθνικός συνέχιζε να κρατάει τα ηνία της αναμέτρησης ,ενώ ακυρώθηκε κακώς-κανονικό γκολ της ομάδας μας για επιθετικό φάουλ πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα,κάτι που δεν έγινε ποτέ.
 To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εθνικό να πιέζει και τους φιλοξενούμενους να αντιστέκονται σθεναρά .Εγιναν κάποια σούτ προς την εστία των αντιπαλων ,αλλά τίποτα δεν αλλάζει.62ο λεπτό και ο Εθνικός έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Σαλίμπασα.
  Το γόρδιο δεσμό έλυσε στο 70 ο Σαλίμπασα που με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ...Το παιχνίδι κύλησε με τους "κυανόλευκους" να κρατάνε το "χρυσό" γκολ και βεβαίως την πρόκριση.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment