Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μedia day Εθνικός (29-11-2012) Video







Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Κερατσινίου μίλησαν στην κάμερα του Eθνικός Tv ο βοηθός προπονητή κύριος Θωμάς Μακρής και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βαγγέλης Γαλάνης.




ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο αλλά κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά.. Δεν έχει σχέση με τη βαθμολογική σχέση του αντιπάλου μας ,αλλά εμείς σε κάθε ματς θέλουμε τη νίκη και παίζουμε για ένα αποτέλεσμα..

ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ : Δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να αγγίξει το τέλειο. Μην ξεχνάμε ότι η  ομάδα είναι χωρίς προετοιμασία .Αυτό που έχει κάνει είναι τέλοιο ίσως από την άποψη των αποτελεσμάτων.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ : Είναι μία ομάδα Α κατηγορίας που αξίζει τον σεβασμό και θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά. Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο και τη βαθμολογική του θέση. Οι παίκτες με τον προπονητή μιλάνε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά από την αρχή της εβδομάδας και δεν παίζει ρόλο η οποιαδήποτε  βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ : Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Όσο περνάει ο καιρός  η ομάδα θα παίζει όλο και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος θα χαίρεται ωραίο παιχνίδι.


ΒΑΓΓΕΛΗΣ   ΓΑΛΑΝΗΣ 


Είναι σίγουρα  δύσκολη αναμέτρηση όπως οι άλλες και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Θυμάμαι το παιχνίδι με τη Θύελλα όπου μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, σε ένα παιχνίδι όπου ίσως ήμασταν πιο χαλαροί κάτι που πρέπει να αποτελέσει μάθημα για  εμάς όσον αφορά στη συνέχεια ούτως ώστε να μπαίνουμε μέσα και να τελειώνουμε τα ματς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι κανείς δεν περίμενε  να πηγαίνουμε καλά .Είμαστε ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές .Υπάρχει μία καλή χημεία ανάμεσα στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η διοίκηση σε αυτό γιατί υπάρχει μία υγεία στην ομάδα. Ευχόμαστε ο κόσμος να μας βοηθάει περισσότερο γιατί ξέρουμε ότι  ο Εθνικός είναι μία μεγάλη ομάδα, ξέρουμε ότι δεν αξίζει να παίζει σε αυτή την κατηγορία και εμείς είμαστε εδώ να τον πάμε εκεί που πρέπει .

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment