Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eθνικός 4 επι 4

Φωτό Dinos Lioreisis
Το 4 στα 4 έκανε ο Εθνικός με το 1-0 επι του Α.Α Ρέντη στο Ελληνικό. Καλύτεροι οι "κυανόλευκοι", που κινδύνευσαν να εγκλωβιστούν στις ...αμυντικές δαγκάνες των φιλοξενούμενων ,αλλά ο Χαλιμούρδας με  εκτέλεση φάουλ και τη βοήθεια της τύχης,  έλυσε το γόρδιο δεσμό..Εξαιρετική και πάλι η παρουσία του κόσμου.

H ενδεκάδα που παρέταξε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι η εξής: Χατζημαρινάκης,Τσαραούσης,Ξενιτόπουλος(65 Μιχαήλ),Κανδιας,Παπαιωάννου,Χαλιμούρδας,Ηλιόπουλος(90 Μπαλαλής),Γαλάνης,Παυλόπουλος,
Σαλίμπασα (46 Nικολής),Αθανασόπουλος.

To ματς στο γήπεδο του Ελληνικού ξεκίνησε και στο γήπεδο του Ελληνικού βρίσκονται κοντά στους 500 φίλους της ομάδας.
Βρισκόμαστε στο 20ο λεπτό του αγώνα, με τους "Κυανόλευκους" να πιέζουν  ,έχοντας κατοχή της μπάλας με πολλές πάσες αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατάνε έχοντας σαν πρώτο στόχο το αμυντικό παιχνίδι.
40ο λεπτό του αγώνα και τίποτα δεν έχει αλλάξει..Ο Εθνικός έχει κατοχή μπάλας,πιέζει αλλά το ...λεωφορείο στην άμυνα του Ρέντη κρατάει γερά,χωρίς να έχει γίνει κάποια ιδιαίτερη φάση.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Δεκαπέντε λεπτά σχεδόν στην επανάληψη και το 0-0 παραμένει.Ο Εθνικός είναι πιο επιθετικός , έγιναν σούτ προς την εστία του αντίπαλου κίπερ, αλλα χωρίς να υπάρξει η μεγάλη φάση.Χρειάζεται προσοχή πάντως προκειμένου να μην υπάρξουν κενοί χώροι ..
Οσο περνάει η ώρα τόσο ανεβαίνει η πίεση απο τους "Κυανόλευκους"..Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία  με τον Αθανασόπουλο που στο τετ α τετ έστειλε τη μπάλα άουτ. O αγώνας πλησιάζει προς τα τελευταία λεπτά, η πίεση είναι μεγάλη από τον Εθνικό ,αλλά το γκολ δεν έρχεται .Παράλληλα, όπως είναι απόλυτα φυσικό οι φιλοξενούμενοι καθυστερούν έχοντας το χρόνο και το αποτέλεσμα με το μέρος τους.
Απο την εκτέλεση φάουλ του Χαλιμούρδα η μπάλα κόντραρε  ,άλλαξε πορεία και έγραψε το 1-0 στο 84.. ..To γκολ ξεμπλόκαρε τους  γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν ακόμα δύο καλές ευκαιρίες, αλλά  τίποτα δεν άλλαξε...Το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και το 4 στα 4  είναι γεγονός....

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment