Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Το πιο δύσκολο ματς

Ηγγικεν ή ώρα για το ματσάκι με τους Νέους Δραπετσώνας..Δύσκολο παιχνίδι  με μία ομάδα η οποία λατρεύει αυτό που λένε οι Αμερικανοί Psysical Game..Είναι ίσως το πιο δύσκολο τέστ μέχρι τώρα για τα παιδιά του Χατζηαλέξη.


Το Scouting report λέει τα πράγματα πολύ απλά. Οι Νέοι ,θέλοντας να δικαιολογήσουν το όνομά τους είναι ομάδα η οποία τρέχει πάρα πολύ με τη φυσική κατάσταση σε υψηλά επίπεδα κάτι το οποίο δείχνει και το γεγονός ότι είναι αήττητοι. Ο Παραράς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στη φυσική κατάσταση και στον τρόπο οργάνωσης του παιχνιδιού και σίγουρα θα πρόκειται για ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον.
Ο Εθνικός -που μην ξεχνάμε έχει ελλιπή προετοιμασία- προέρχεται απο ένα σερί αγώνων στα οποία η ομάδα έβγαλε καρδιά και ψυχή φέρνοντας τα αποτελέσματα που ήθελε η ομάδα. Μέχρι τώρα, η ομάδα είχε αντιπάλους που περίμεναν στην άμυνα θέλοντας να καταστρέψουν το παιχνίδι των "Κυανόλευκων" καθώς για όλες τις ομάδες το να πάρουν βαθμό ή βαθμούς απο τον Εθνικό είναι μεγάλο κατόρθωμα.  Αλλωστε η ποιότητα των παικτών της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητη, οπότε λογικό είναι η αντίπαλος να  παίζει αμυντικά .
Ισως τώρα τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά, ωστόσο η τεχνική ηγεσία υπο τους Χατζηαλέξη και Μακρή έχει τσεκάρει πολύ καλά τα πράγματα και έχει προετοιμάσει τους παίκτες όπως πρέπει για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο κόσμος,όπως φαίνεται θα είναι και πάλι εκεί και με τον τρόπο του θα γίνει ο 12ος παίκτης που θα σπρώξει την ομάδα..Γιατί όσο και να μην το θέλουν κάποιοι, ο κόσμος στηρίζει τον σύλλογο και αποτελεί μαζί με διοίκηση -τεχνική ηγεσία και παίκτες σημαντικό αρωγό στα μέχρι τώρα καλά αποτελέσματα που έχουν έρθει..Για αυτούς που στεναχωριούνται με τις επιτυχίες το ξύδι είναι η καλύτερη λύση...


Ο ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΤΗΣ.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment