Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εθνικός-Γλυφάδα 1-0

 Ακόμα μία νίκη ,εξαιρετικά σημαντική για τη συνέχεια, πέτυχε ο Εθνικός που επικράτησε με 1-0 της Γλυφάδας.


Ο Θύμιος Γεωργούλης ξεκίνησε με μία έκπληξη στην αρχική 11άδα ,έχοντας τον Κατίδη σε ρόλο δεξιού χαφ με το νεαρό να ξεκινάει για πρώτη φορά ως βασικός.
Απο κει και πέρα,οι υπόλοιποι 10 ήταν οι Βουτσινάς,Στασινός, Γερόλυμος,Μαντζώρος, Τερζής,Μαρτίνος,Σούφλας,Μάναλης ,Στρατάκης και Σουλελές.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εθνικό να προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι και την Γλυφάδα να παίζει πίσω απο τη σέντρα με αντεπιθέσεις . Σε μία απο αυτές, ο Ιωάννου βρέθηκε σε θέση βολής, στο 3, αλλά ο Βουτσινάς ήταν εκεί, ενώ στο 18,ένα σουτ του Ντούνη ,έξω από την περιοχή  έφερε τη μπάλα να παίρνει παράξενα φάλτσα με τον Βουτσινά να πέφτει στη δεξιά γωνία ,χαμηλά και να αποκρούει.
Ο Εθνικός προσπαθούσε να «σπάσει» την καλά οργανωμένη άμυνα της Γλυφάδας ,είτε με γεμίσματα, είτε με πλαγιοκοπήσεις, κυρίως από αριστερά, και τελικά στο 42 ,έγινε και η φάση που έκρινε το ματς .Σε μία φάση που αμυντικός της Γλυφάδας διώχνει τη μπάλα με το χέρι, ,ο ρέφερι έδωσε φάουλ και ο Σούφλας με αριστοτεχνική εκτέλεση  έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη, το ματς δεν άλλαξε τέμπο, ο Εθνικός προσπαθούσε να σκοράρει, αλλά οι Μάναλης, Σουλελές, σε δύο περιπτώσεις, Ντάλλας και Στρατάκης,  δεν μπόρεσαν να βρούν  στόχο ,ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παικόπουλου στο 84.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης )Boυτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος,Τερζής,Μαρτίνος, Κατίδης (73′ Ντάλλας) ,Σούφλας, Μάναλης (88′ Μπένα), Στρατάκης, Σουλελές(92 Θεοδοσίου)
ΓΛΥΦΑΔΑ (Θανάσης Μπέλλος) Ζιώγκας ,Κατσίβελας, Σινάνι, Παικόπουλος, Τσιτοφώτος, ,Μπούμπας, Παντελής (50′ Κόκκαλης), Ντούνης (83′ Ζαχι), Καλογιάννης, Ιωάννου,Κόντι 70 (Αραμπατζής)

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment