Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eθνικός-Ηράκλειο 1-0

Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για τον Εθνικό που επικράτησε του Ηρακλείου με 1-0.  Τη λύση έδωσε ο Γιώργος Τερζής με μία επιβλητική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.Δίκαιη  η νίκη για τους Πειραιώτες.  
Ηταν ένα ματς στο οποίο ο Εθνικός  είχε  την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας ψηλά, προσπάθησε να  κόψει τους χώρους προς την αντίπαλη άμυνα ,ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 8ο λεπτο, όταν ο Ευθυμιάδης βγήκε στην πλάτη της άμυνα του Εθνικού ,αλλά στο τετ α τετ νικήθηκε απο τον Βουτσινά.
Η πρώτη απειλή του Εθνικού καταγράφηκε στο 19, όταν απο φάουλ του Ντάλλα απο μέσα αριστερά βρήκε το κεφάλι του Τερζή  του οποίου η κεφαλιά κόντραρε σε σώματα και έφυγε κόρνερ
Στο 24, ο Εθνικός απείλησε με τον Αργυρίου να βγαίνει απο θέση μέσα δεξιά να χάνει τη μπαλα στην ατομική προσπάθεια και τη μπαλα να φτάνει στον Στρατάκη το σουτ του οποίου έφυγε λίγο έξω απο το αριστερό κάθετο δοκάρι
Νέα ευκαιρία για τον Εθνικό στο 31, όταν από πλάγιο που εκτελέστηκε  στην περιοχή του Ηρακλείου, η μπάλα έφυγε προς τα έξω με τον Στρατάκη να περιμένει για το σουτ που έφυγε λίγο άουτ ψηλά πάνω απο το δοκάρι.
Στο ημίχρονο, ο Θύμιος Γεωργούλης απέσυρε τον Γιαννουλάκη για να βάλει τον Λεωνιδόπουλο σε ρόλο αριστερού χαφ  και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ήρθε το γκολ.
Ο Στρατάκης εκτέλεσε φάουλ ,η μπάλα έφυγε προς τα έξω  με γροθιές από τον Δράμπαλη και ο Τερζής έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά  για το 1-0.
Ο Πέτροβιτς έκανε αλλαγές για  να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, αλλά ο Εθνικός κρατούσε άνετα το 1-0 και μάλιστα στο 70  θα μπορούσε και πάλι ο Τερζής με κεφαλιά ,εκ νέου από εκτέλεση φάουλ και πάλι με κεφαλιά να κάνει το 2-0 . To παιχνίδι τελείωσε χωρίς περαιτέρω συγκινήσεις και το 1-0 να μένει εύκολα.
Εθνικός: Boυτσινάς, Στασινός,Γερόλυμος,Μαντζώρος,Τερζής, Μαρτίνος, Μάναλης, Ντάλλας, Αργυρίου(80 Αλημπάς), Στρατάκης, Γιαννουλάκης(46' Λεωνιδόπουλος)
  Ηράκλειο:Δράμπαλης,Ρέντζης,Κατσούλης,Ντούνης,Μαιστόροβιτς,Σπανός,Αλεξίου,Ευθυμιάδης(68 Σιμιτζής),Καλιαμπάκας,Ρούπι(60 Τζανέτος),Νταβαρίνος(75 Λουσαράκης)

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment