Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μαντζώρος: "Οφείλουμε να κερδίζουμε παντού"

Ο Μιχάλης Μαντζώρος, αποτελεί ένα από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Ο 23χρονος κεντρικό αμυντικός, που έχει κερδίσει τη θέση του στα πλάνα του Θύμιου Γεωργούλη, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο  You tube για το παιχνίδι  με το Ηράκλειο, αλλά και τους  στόχους του Εθνικού.


Για το παιχνίδι με την Βάρη: Σίγουρα ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη σε μία πολύ δύσκολη  έδρα. .Οπως έχουμε δεί όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και δεν μπορείς να εφησυχαστείς.  Το θέλαμε πολύ .Ηταν ένα διπλό για όλη την ομάδα και βέβαια για τα γενέθλια του συλλόγου, να πάρουμε ψυχολογία και να συνεχίσουμε το έργο μας

Για  την παρουσία του στην ομάδα: Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την προσπάθεια των παιδιών. Δουλεύουμε καθημερινά όλοι μαζί για το καλό της ομάδας με  τους προπονητές, τα παιδιά και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό  για να πετύχουμε τον  στόχο μας.



Για τον στόχο της ομάδας: Είναι νωρίς ακόμα. Η ομάδα έχει μέταλλο, φανέλα ιστορία και όπου παίζει πρέπει να κερδίζει. Ταμείο όμως θα κάνουμε στο τέλος. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment