Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μεγάλο διπλό στη Βάρη

Επιστροφή στις νίκες για τον Εθνικό μας που επικράτησε 0-1 του Αστέρα στη Βάρη, χάρις στο γκολ του Αλέξη Ντάλλα στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.


Το παιχνίδι  ήταν μέτριο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να  είναι "φλύαρες" στο παιχνίδι τους, ωστόσο  στο 21ο λεπτό , ένα φάουλ του Ντάλλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμη και αριστερά  άλλαξε το ρού για το 0-1.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες συγκινήσεις, πλήν  μιας πλάγια σέντρας του Μητσόπουλου που έδιωξε ο Βουτσινάς και ένα φάουλ του Στρατάκη που έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη,οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας, με τον Βουτσινά να λεει όχι  σε σούτ του Νικολέτου στο όριο της μικρής περιοχής και μία σέντρα σουτ του Χατζησάββα με τη μπάλα να παίρνει παράξενη τροχιά λόγω  του αέρα αλλά ο "Βούτσι" ήταν εκεί γηια να φυλάξει τας θερμοπύλας.
Η αποβολή του Παυλάκη ,με δεύτερη κίτρινη στο 69, έφερε την ομάδα του Εθνικού με 10 παίκτες ,αλλα όσο και αν προσπάθησε ο Αστέρας ,δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των Πειραιωτών που αμύνθηκαν όπως έπρεπε για να πανηγυρίσουν  το πολύτιμο διπλό..

ΕθνικόςBουτσινάς,Στασινός,Γερόλυμος,Μαντζώρος,Τερζής,Μαρτίνος,Παυλάκης,Ντάλ-λας,Μάναλης,Στρατάκης, Σουλελές.
Οι αλλαγές του Εθνικου: 
74  Σούφλας για Σουλελέ 
89 Λεωνιδόπουλος για Μάναλη
93 Μπένα για Στρατάκη

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης,Φύτρος,Καραμπάς,Χόρτσας,Σκουρλής
Αγκόλι,Μητσόπουλος,Παπασάββας,Κουιρουκίδης Πασαλίδης, Νταγκρας
Οι αλλαγές του Αστέρα Βάρης
54 Ιβανοφ για Νταγκράς
59 Νικολέτος για Μητσόπουλο
71 Χατζησάββας για Παπασάββα

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment