Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Ετοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό"(Video)

Ο Εθνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό(Κυριακή 25-10, 15:00 Γήπεδο Μοσχάτου) και ο Θύμιος Γεωργούλης έχει δύο προβλήματα να αντιμετωπίσει εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Δείτε τις δηλώσεις του πατώντας εδώ 
 Το πρώτο είναι η απουσία του Γιώργου Τερζή που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας, ενώ  εκτός θα είναι και ο Νίκος Γιαννουλάκης που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.
 Από κει και πέρα, ο έμπειρος προπονητής  έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη  διάθεση του  και θα βγάλει την 18άδα ως και συνηθίζει λίγο πρίν την έναρξη της αναμέτρησης.
 Για το Πειραικό ντέρμπι, μίλησε στην κάμερα του Eθνικός tv, o Θύμιος Γεωργούλης: "Παιχνίδι  κόντρα σε μία ιστορική ομάδα, όπως και το προηγούμενο με Ατρόμητο στην έδρα μας. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει στην Α και την Β κατηγορία και θα βρεθούν αντιμέτωπες και στην Γ .
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο στα υπέρ και τα κατά του  και ευελπιστώ ότι οι παίκτες μου θα είναι συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να πραγματοποιήσουν τον στόχο. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μία πολύ  καλή εμφάνιση για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Εθνικού και τους ίδιους μας τους εαυτούς για να πάρουμε αυτό που έχουμε δώσει στις προπονήσεις και στην διάρκεια της προετοιμασίας. 

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment