Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Οικογενειακό δείπνο για τον Εθνικό μας

To βράδυ της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της Διοίκησης του Εθνικού, προεξάρχοντος του Προέδρου της ομάδας, Αλέξη Αγγελόπουλου, γευμάτισαν ως μία μεγάλη οικογένεια.



 Μετά την προπόνηση της Πέμπτης, οι παίκτες των «Κυανόλευκων» έδωσαν ραντεβού στο Μικρολίμανο, με τον Πρόεδρο της ομάδας να παραθέτει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
 Ο Εθνικός ήταν και είναι μία μεγάλη οικογένεια και αυτό αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά .

 Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο κύριος Αλέξης Αγγελόπουλος , εξέφρασε στους παίκτες της ομάδας την εμπιστοσύνη η οποία υπάρχει από τη διοίκηση, αλλά παράλληλα τόνισε ότι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αρχής γενομένης  από το παιχνίδι με  τον Ηλυσιακό την προσεχή  Κυριακή, ξεπερνώντας έτσι τις δύο ήττες από Τριγλία και Ιωνικό.

 Ο προπονητής της ομάδας,  Θύμιος Γεωργούλης ,τόνισε ότι  ο στόχος του Εθνικού είναι ο Πρωταθλητισμός και πως όλων των παικτών ο προσανατολισμός θα πρέπει να βρίσκεται προσηλωμένος εκεί, υπογραμμίζοντας το μότο που διέπει τη φιλοσοφία του που δεν είναι άλλη από το «δουλειά-δουλειά-δουλειά».

 Από την πλευρά των παικτών μίλησαν οι αρχηγοί , Βουτσινάς,Στρατάκης,Σούφλας και Αλημπάς που δεν παρέλειψαν να δώσουν την υπόσχεση  ότι  θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ,τονίζοντας ότι έχουν κάνει την αυτοκριτική τους όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ,αναφορικά με τα άσχημα αποτελέσματα που προηγήθηκαν και πως θα κάνουν τα πάντα για να δικαιώσουν την διοίκηση, τον προπονητή και τον κόσμο της ομάδας.


Ξεχωριστή παρουσία, ο Γιάννης Μαντζουράνης,ο γνωστός Εθνικάρας , που με μία πραγματικά «πύρινη» ομιλία ,έδωσε το έναυσμα της αγωνιστικής  αντεπίθεσης, με την ιαχή «Εθνικάρα» να δονεί την ατμόσφαιρα. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment