Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

'Προσηλωμένοι στον στόχο μας"(Video)

Απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο  που δεν είναι άλλος ,καταρχήν  η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει και βέβαια  να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί, δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού, Θύμιος Γεωργούλης, Ο έμπειρος προπονητής, μίλησε στο Art tv και έκανε αναφορά σε όλα τα θέματα των «κυανόλευκων». Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ:



Αναλυτικά:

Για τους στόχους της νέας σεζόν:
Περιμένουμε να πάμε καλύτερα από την  περσινή χρονιά,να έχουμε μία σταθερότητα, όλη τη χρονιά  και να διεκδικήσουμε ότι δυνατό καλύτερο. Nα τερματίσουμε ,όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία και να καταξιωθούμε στο μυαλό των φιλάθλων του Εθνικού, οι οποίοι είναι απαιτητικοί λόγω της ιστορίας του συλλόγου ,εμφανίζοντας ένα καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα χρόνια.

Για το πώς κυλάει η προετοιμασία
Τώρα είμαστε σε μία διαδικασία προετοιμασίας, δουλεύουμε κάποια πράγματα,υπάρχει το θέμα της ομοιογένειας και της φυσικής κατάστασης που συνεχώς προοδεύει,ευελπιστώ να ολοκληρωθεί η προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς,και όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο.

Για το κομμάτι «ομοιογένεια»
Η ομοιογένεια είναι κομμάτι σημαντικό γιατί έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά και από τη στιγμή που δεν έχουν παίξει μεταξύ  τους σημαντικά παιχνίδια εκτός από τα φιλικά, δεν έχει επέλθει ακόμα μεταξύ τους το ψυχικό κυρίως κομμάτι ,για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό .Πιστεύω πάντως ότι οι μέρες θα κυλάνε υπέρ μας.
Για την προβολή από το Φινλανδικό κανάλι

Είναι ωραίο να προβάλλεται η χώρα μας ειδικά αυτές τις ημέρες  γιατί θεωρώ ότι έχει αδικηθεί και μιλάω γενικά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, και ίσως να φταίμε και εμεείς οι κατοικοι της για αυτό, μιας και πιστεύω ότι έχο0υμε υποτιμήσει τον εαυτό μας. Είναι ένα μεγάλο θέμα, αλλά θέλω να πω πωςς και οι ποδοσφαιριστές σε αυτή την κατηγορία έχουν τα θέματα τους γιατί είναι μικροί ήρωες κάνοντας προπονήσεις με αρκετές δυσκολίες,οπότε θεωρώ ότι επειδή υπάρχουν πολλά ταλέντα και καλοί παίκτες στις μικρές κατηγορίες θα πρέπει να προβάλλονται περισσότερο.

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment