Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

εθνικος οφη 2 0Ο Εθνικός ήταν καλύτερος και πιο ουσιαστικός στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ και ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν με νίκη 2-0. Το πρώτο επίσημο γκολ της σεζόν πέτυχε ο Μάναλης και ο Αλημπας έγραψε το τελικό σκορ. Ο κόσμος του Εθνικού έδωσε βροντερό παρόν, γέμισε ασφυχτικά το γήπεδο του Μοσχάτου και έδεινε ψυχολογική ώθηση στους παίκτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Στρατάκης, Τερζής, Μαρτίνος, Μάναλης (Μπένα 90’), Σούφλας, Αργυρίου (Μακρής 88’), Αλημπάς, Σουλελές (Ντάλλας 76’).
ΟΦΗ (Σεροπιάν): Βλάχος, Πυθαρούλης, Γκούμας, Φαμπίνιο (Μπολάκης 36’),  Ραπτάκης, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Ευσταθίου (Τζέκος 52’), Κοιλιάρας, Πατηνιώτης (Κουσίδης 82’).
Πρώτη ευκαιρία στο ματς για τον ΟΦΗ που απείλησε με πλασέ του Γκούμα και τον Τερζή να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή. Στο 9ο λεπτό ο Μάναλης θα πετύχει το πρώτο του γκολ για την φετινή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου με κεφαλιά. Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 27’ που μετά από λάθος του Ραπτάκη η μπάλα βρέθηκε στην κατοχή του Αργυρίου αλλά ο επιθετικός της ομάδας μας αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα άουτ. Ευκαιρία για τον ΟΦΗ δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Πατηνιώτη αλλά ο Βουτσινάς ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός κέρδισε φάουλ, ο Στρατάκης με ωραία εκτέλεση στην καρδιά της άμυνας των Κρητικών βρήκε τον Αλημπάς που με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.
Με φάση για τον Εθνικό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με ένα σουτ του Σουλελέ να καταλήγει άουτ. Στο 73’ η πιο κλασσική ευκαιρία για του φιλοξενούμενους με τον Ραπτάκη να στέλνει αρκετά ψηλά την μπάλα με σούτ μέσα από την περιοχή. Στο 90’ ο Κουσίδης, που είχε μπει 8 λεπτά νωρίτερα, θα κάνει σκληρό τάκλιν στον Στασινό και θα αντικρείσει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Βεργέτη. Χωρίς μεγάλες φάσεις το δεύτερο ημίχρονο αλλά με αποτελεσματικότητα και σοβαρότητα από τους παίχτες του Εθνικού που ξεκινούν ιδανικά την σεζόν 2015-16

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment