Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ιστορική ημέρα για τον Εθνικό μας

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον Εθνικό μας, μιας και τυπικά σφραγίστηκε και με τη βούλα  η επιστροφή  του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ερασιτέχνη (Εθνικό ΟΦΠΦ).


 Το καθαρά τυπικό μέρος που απαιτούνταν, ήταν να περάσει το θέμα από το Δ.Σ  της ΕΠΟ και από κει και πέρα να γίνει η κοινοποιήση στην ΕΠΣΠ. Αυτό έγινε σήμερα και πλέον η δέσμευση του Προέδρου της ομάδας κου Αγγελόπουλου, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος,  έγινε πραγματικότητα.

 Το όνειρο χιλιάδων φίλων του Εθνικού έγινε πραγματικότητα και πλέον με κάθε επισημότητα  το ποδοσφαιρικό τμήμα επέστρεψε στο «σπίτι» του.  
Για την ιστορικής σημασίας ημέρα ο Πρόεδρος του Εθνικού, Κύριος Αλέξης Αγγελόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Σήμερα  είναι μία απόλυτα ιστορική ημέρα για τον Εθνικό μας, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του. Στον Εθνικό ΟΦΠΦ.  Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος και ιδιαιτέρως χαρούμενος μιας και το συγκεκριμένο γεγονός ήταν από τις πρώτες μου δεσμεύσεις όταν  ανέλαβα την ομάδα. Ως διοίκηση, προσπαθούμε το καλύτερο για το ποδοσφαιρικό τμήμα και εδώ θα ήθελα να τονίσω και να υπογραμμίσω πως  θέλουμε κοντά μας τον κόσμο , γνωρίζοντας πολύ καλά βεβαίως, τις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο τόπος μας. Ελπίζουμε να τριτώσει το καλό και σύντομα να έχουμε καλά νέα για το γήπεδο.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment