Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σούφλας: "Οφείλουμε σε κάθε ματς να παλεύουμε για τη νίκη"(Video)

O Aλέξανδρος Σούφλας αποτέλεσε μία από τις ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ που ήθελε και ο προπονητής και η διοίκηση . Ο έμπειρος μέσος της ομάδας,  δεν είναι τυχαίο ότι αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ , αλλά και τον δεύτερο στις ασίστ, όντας ο mvp της σεζόν και πλέον μετρά αντίστροφα μέχρι την έναρξη της περιόδου


"Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω  στην ομάδα,έχοντας δεθεί με την φανέλα και τον κόσμο και από τη στιγμή που και από τον σύλλογο ίσχυε το ίδιο η συμφωνία επήλθε χωρίς χρονοτριβή" ήταν τα λόγια του μέσου των "κυανόλευκων", που εν  συνεχεία έκανε αναφορά στη χρονιά που πέρασε: "Ηταν μία δύσκολη χρονιά από την αρχή με όλα όσα συνέβησαν,στο πρώτο ματς με τον θάνατο του οπαδού μας, είχαμε πολλές ατυχίες αλλά από ένα σημείο και μετά στον Β γύρο, βρήκαμε ισορροπία, φτάσαμε στον  τελικό του Κυπέλλου,όπου όλοι είδαμε τι έγινε και χάσαμε το τρόπαιο και σώσαμε τη σεζόν τερματίζοντας 5οι."

Οσο για τη νέα σεζόν: "Περιμένουμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία για μία σεζόν που όπως και η περσινή δεν θα είναι εύκολη. Οπως είχα πει και πέρυσι στην Γ Εθνική, πρέπει να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά .Εμείς σε κάθε παιχνίδι  πρέπει να παίζουμε για τη νίκη. Το οφείλουμε στη διοίκηση και τον κόσμο που μας στηρίζουν. Οσο για εμένα ευχαριστώ τον κο Αγγελόπουλο για την  εμπιστοσύνη, τον προπονητή και τον κόσμο"

Δείτε το video του Εθνικός tv με τις στιγμές του Σούφλα στην ομάδα πατώντας εδώ

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment