Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη, Υφαντή για Γιούχτα(Video)

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας κ. Θύμιου Γεωργούλη και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Υφαντή πριν το ματς με τον Γιούχτα.


Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις τους

Θύμιος Γεωργούλης

Για το παιχνίδι με τον Γιούχτα:
«Το παιχνίδι με τον Γιούχτα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες με την έννοια ότι η ομάδα του Γιούχτα ίσως και να παίζει το τελευταίο της χαρτί. Πιστεύω ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση, είναι όμως μία ομάδα που πιθανόν θα έπρεπε να είχε περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να προσέξουμε τους επιθετικούς τους. Ιδιαίτερα τον Ηλιόπουλο που είναι από τους καλούς σκόρερ, νομίζω έχει σκοράρει δέκα φορές φέτος στο πρωτάθλημα. Υπάρχει και ο Μυλωνάς που είναι κι αυτός ένας καλός επιθετικός. Υπάρχουν χαφ με καλά πόδια που σουτάρουν όπως είναι ο Ζαφειρίδης. Υπάρχει ένας πολύ καλό τερματοφύλακας με τον οποίο έχω συνεργαστεί στην Κόρινθο και τον είχα προωθήσει στα 16 του στην πρώτη ομάδα, τον έκανα επαγγελματία, τον Δημαράκη. Το γήπεδο είναι περίπου στις διαστάσεις του Κρουσσώνα, είναι μικρό δηλαδή. Σίγουρα ο Γιούχτας έχει πολύ μεγάλο κίνητρο γιατί παίζει τα ρέστα του αν θέλουμε να το πούμε διαφορετικά. Αλλά και εμάς η βαθμολογία μας δεν μας δίνει το δικαίωμα να πούμε ότι έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας με την έννοια ότι 29 βαθμοί δεν φτάνουν. Άρα και για εμάς είναι ένα παιχνίδι που έχουμε κίνητρο και θέλουμε να πάμε στο Πασχά, να έχουμε κάνει μία επιτυχία και να έχουμε καλή ψυχολογία.»

Για την σημασία της νίκης στον Κρουσσώνα:
«Μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα, μετά από μία ήττα από τον Ηλυσιακό η οποία μπορεί να φαίνεται αδικαιολόγητη, μετά από μία ήττα στον τελικό με όσα έγιναν, η ομάδα ήταν επιτακτική ανάγκη να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γινόταν στις επιτυχίες. Νομίζω τα κατάφερε. Από αυτή την άποψη ήταν πολύ σημαντική νίκη.»

Υπάρχουν προβλήματα για τον αγώνα με τον Γιούχτα;
«Έχουμε κάποια προβλήματα. Το σημαντικότερο είναι ο Παυλάκης που έχει τιμωρηθεί και θα μας λείψει. Πήρε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη που σημαίνει ότι θα τον έχουμε εκτός για μία αγωνιστική. Κάποια άλλα προβλήματα θα περιμένουμε να τα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή και ανάλογα θα αποφασίσουμε.»

Γιώργος Υφαντής

Πως είναι που μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα ήρθε η νίκη στον Κρουσσώνα;
«Η αλήθεια είναι ότι άργησα να προσαρμοστώ στην ομάδα αλλά τελικά από ότι φαίνεται τα έχω καταφέρει. Ήρθαν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά δουλέψαμε πολύ σκληρά και δείξαμε χαρακτήρα και την καλή εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Κρουσσώνα στο οποίο θεωρητικά για εμάς όπως ήρθε το αποτέλεσμα ήταν εύκολο.»

Πως αισθάνεται που προσαρμόστηκε στην ομάδα;
«Πάρα πολύ καλά. Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα λόγω γηπέδου με μυϊκούς τραυματισμούς αλλά πλέον είμαι πολύ καλά.»

Είναι έτοιμο να προσφέρει;
«Εννοείται. Είμαι πανέτοιμος.»

Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;
«Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μία νίκη πάντα φέρνει στο στρατόπεδο σου χαρά. Οπότε θα πάμε εκεί και θα το παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment