Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη, Γούλα με την Ιεράπετρα (Βίντεο)

c9cd59774cd844054791c096320a1e5e_LΔείτε τι δήλωσαν ο προπονητής του Εθνικού Θύμιος Γεωργούλης και ο μέσος Γιώργος Γούλας μετά τον αγώνα με την Ιεράπετρα που βρήκε την ομάδα μας να παίρνει τους τρεις βαθμούς. 

Γεωργούλης
«Αν δεν είχε μπει το αυτογκόλ θα το είχε βάλει κάποιος παίκτης μας. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να το κριτικάρουμε διότι ο αντίπαλος ήταν τελείως αδιάφορος και του βγήκε το παιχνίδι τελείως ευνοϊκά. Δεν είχε να χάσει τίποτα. Εμείς είχαμε την πίεση των τριών βαθμών. Έχουμε πάρει 32 βαθμούς μέσα στο γήπεδο την στιγμή που έχουν προκύψει πολλές «Μπαρτσελόνες» στην κατηγορία μας.» ενώ στην ερώτηση αν η χρονιά τελειώνει με αυτούς τους τρεις βαθμούς συνέχισε λέγοντας «Όχι δεν τελειώνει. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια που για εμάς είναι κριτήριο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος που είναι με τον Ιωνικό εδώ. Δεν τελειώνει, τώρα αρχίζει για εμάς.»
Γούλας
«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα παίζαμε την κατηγορία, με αυτό το τρίποντο με μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί. Το υπολογίζαμε και θα καταφέρναμε να σώσουμε την χρονιά. Ευτυχήσαμε γρήγορα το αυτογκόλ, δεν είμαι πολύ σωστοί στην τελική, δεν έπαψε βέβαια να κρατήσουμε το μηδέν και να πάρουμε το τρίποντο που ήταν και το ευτυχές γεγονός για εμάς.
Από εδώ και πέρα θα κοιτάξουμε όπως αρμόζει στον Εθνικό να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια δύο νίκες για να κλείσει μια καλή χρονιά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment