Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη, Χαλκιά για Ιεράπετρα (Βίντεο)

Την Αναγέννηση Ιεράπετρας θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 16:30 ο Εθνικός στο γήπεδο του Μοσχάτου με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Θύμιο Γεωργούλη και τον αμυντικό Βασίλη Χαλκιά να τονίζουν σε δηλώσεις τους στο Εθνικός TV ότι στόχος τους είναι η νίκη και το ματς θέλει προσοχή. 



Διαβάστε αναλυτικά όσα είπαν: 

Θύμιος Γεωργούλης

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Ιεράπετρα:
«Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή, έχουμε τρεις αγώνες ακόμα, τους οποίους μας ενδιαφέρει να τους παίξουμε καλά, σοβαρά και να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς γίνεται. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με μια ομάδα η οποία μπορεί να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όμως όλα της τα παιχνίδια τα παλεύει, τα χάνει στις λεπτομέρειες, έκανε κάποιες ζημιές, έφερε μια ισοπαλία στο γήπεδο της με την Νέα Ιωνία, εκεί που η Νέα Ιωνία θεωρούσε το τρίποντο σίγουρο, έκανε επίσης μία δεύτερη ζημιά, στον Ηλυσιακό, βαθμοί οι οποίοι μπορεί να κρίνουν την παραμονή ή όχι των δύο ομάδων. Και του Ηλυσιακού και της Νέα Ιωνίας. Άρα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι, προσεκτικοί και έτοιμοι να δώσουμε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Γιατί αν δεν παίξουμε εμείς, δεν θα μπορέσουμε να βάλουμε γκολ και δεν θα κερδίσουμε. Αν περιμένουμε δηλαδή και σκεφτούμε ότι «παίζουμε με την τελευταία ομάδα, εντάξει θα κερδίσουμε» δεν θα κερδίσουμε. Θα έχουμε πρόβλημα σοβαρό. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι σοβαρό, 95άλεπτο που θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε.»

Για την κατάσταση των παικτών μετά τις μίνι διακοπές:
«Νομίζω ότι θα μας το δείξουμε την Κυριακή. Όλη την εβδομάδα δουλέψανε καλά. Προσπαθούνε. Απλά περιμένω να δω και το δια ταύτα την Κυριακή.»

Αν περιμένει κόσμο:
«Επειδή το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε στο γήπεδο μας είναι σχεδόν ένα μήνα πίσω και το πρωτάθλημα τελειώνει θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο. Βοηθάει και ο καιρός και η έλευση του καλοκαιριού. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο.»


Βασίλης Χαλκιάς 

Για τον αγώνα με την Ιεράπετρα:
«Χρόνια πολλά και από εμένα, εύχομαι υγεία, χαρά σε όλο τον κόσμο.
Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ιεράπετρα σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ιεράπετρα μπορεί να είναι τελευταία στην βαθμολογία αλλά έχουμε δει πολύ καλά ότι χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος και έχει στερήσει πόντους σε πολλές ομάδες. Εμάς δεν αλλάζει κάτι στην φιλοσοφία μας και το σκεπτικό μας. Θα μπούμε μέσα για τη νίκη και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε για ότι καλύτερο.»

Για την διακοπή:
«Η διακοπή βοήθησε, ξεκουραστήκαμε, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας. Δουλέυουμε πολύ σκληρά, είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.»

Αν άξιζε ο Εθνικός να σωθεί πιο νωρίς:
«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απλά σταθήκαμε άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, λίγο οι συγκυρίες, λίγο κάποια άλλα περίεργα αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει πιο νωρίς. Κάλιο αργά παρά ποτέ.»

Αν πιστεύει ότι ο Εθνικός θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια:
«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό ευελπιστούσαμε και φέτος απλά η ομάδα δεν έκανε καθόλου καλό ξεκίνημα. Αντίθετα στο δεύτερο γύρο έχουμε κάνει πορεία πρωταθλητισμού θα έλεγα. Η μόνη «γκέλα» ήταν με τον Ηλυσιακό εδώ, με τους οποίους είχαμε και πάρα πολλές απουσίες αλλά και πάλι τα παιδιά είχαν προσπαθήσει. Πιστεύω στο δεύτερο γύρο έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία.»

Πως νιώθει που βρίσκεται στον Εθνικό:
«Είμαι πολύ καλά. Το είχα πει εξ αρχής που ήρθα εδώ το λέω και τώρα που τελειώνει η σεζόν αισθάνομαι πολύ καλά. Ήξερα πολλούς από εδώ και πραγματικά το νιώθω σαν οικογένεια μου εδώ, είναι πολύ οικεία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ.»

Το μύνημα του στον κόσμο:

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στόχος είναι το τρίποντο.  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment