Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εθνικός-Αναγέννηση Ιεράπετρας 1-0(Video)

Μετά απο μέτρια εμφάνιση, ο Εθνικός επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας χάρις στο αυτογκολ του Μινάι. Κρατούν το τρίποντο αλλά όχι την εμφάνιση οι ‘Κυανόλευκοι» που έκαναν το αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία τους. Δείτε τις καλύτερες πατώντας εδώ

Το γκολ που έκρινε την  αναμέτρηση μπήκε μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Υφαντής έβγαλε κάθετη μπαλιά  στον Χαλκιά με τον δεύτερο να κόβει αριστερά και τον Μιλάι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 10′.
Οι  Πειραιώτες είχαν κατοχή μπάλας , πίεσαν  αρκετά με το σουτ του Δωροβίνη στο 23 να περνάει άουτ, ενώ στο 25 ο Αλευράς είπε όχι στο σουτ του Υφαντή.
Στο 30, οι  φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Δεδελετάκη του οποίου η κεφαλιά αποκρούστηκε απο τον Βουτσινά,
Κάπως  έτσι τελείωσε τοι ημίχρονο,ενώ στην επανάληψη,  ο Εθνικός συνέχιζε να έχει κατοχή μπάλας, χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τον Υφαντή ο οποίος νικήθηκε στο 51 και το 53 απο τον Αλευρά  .
Ο κίπερ της Ιεράπετρας είπε όχι και στο 84 στο φάουλ του Δωροβίνη  ενώ στο 90 ο Παυλόπουλος  έστειλε τη μπάλα αουτ.
Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μπένα, Κουκούλης, Γούλας, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Μάναλης(74 Παυλόπουλος), Δωροβίνης(85 Λύγκος), Υφαντής(59 Σταφσουλάι).
Η 11άδα της Ιεράπετρας: Αλευράς, Χρυσοφάκης, Παϊσανίδης, Μιλάι, Χατζάκης, Λουκας Χάιντερ, Λαμπράκης, Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Κωνσταντίνου, Καρβούνης(81 Ταρτάλας).

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment