Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Η ψυχή ενός έφηβου σε δύσκολες ώρες!

Είναι χαρακτηριστικό  ότι  και στις  δύσκολες στιγμές ενός τραυματισμού δείχνουμε ότι ο «Εθνικός Πειραιώς είναι μια «οικογένεια». Με αυτά τα λιτά λόγια έδωσε το στίγμα του τραυματισμού και την αμέριστη συμπαράσταση, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του  συλλόγου,  κ.Αντώνης Γρηγοριάδης για τον τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή της εφηβικής ομάδας, Χάρη Μπαλοδήμα.


Από την πρώτη  στιγμή του τραυματισμού του Χάρη, σύσσωμος ο Εθνικός Πειραιώς, με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ Αλέξη Αγγελόπουλο, τον Ιατρό κ.Γιώργο Καραχάλιο, τον φυσιοθεραπευτή κ Βασίλη Τζώρτζη, τον προπονητή κ. Θωμά Μακρή, τον Γενικό αρχηγό κ .Δημήτρη Αυχούδια και τον  αγαπητό φίλο κ Κυριάκο Σιγαλάκο, έδωσε το παρών στο Τζάνειο νοσοκομείο.
Ο κ. Αντώνης Γρηγοριάδης, παρέστη στη χειρουργική επέμβαση του Χάρη η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τον επικεφαλή χειρούργο-ορθοπεδικό επιμελητή του Τζανείου νοσοκομείου Πειραιά κ Απόστολο Πουλιλιό για την χειρουργική επέμβαση και την απόλυτη και σχολαστική ενημέρωση της επιτυχούς πορείας του τραύματος του ποδοσφαιριστή μας.
 Τον Χάρη,  επισκέφτηκαν, εκτός από τους συμπαίκτες του ,αντιπροσωπεία της πρώτης ομάδας ,που αποτελείτο από τους Μανώλη Λύγκο, Βασίλη Χαλκιά ,Νάσο Λεωνιδόπουλο και τον Γενικό αρχηγό Δημήτρη Αυχούδια.
Καταλήγοντας, ο κ. Αντώνης Γρηγοριάδης, μέσω της στήλης μας αφού ευχαρίστησε  τους προαναφερθέντες και τους γονείς, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της εφηβικής ομάδας ,Χάρη Μπαλοδήμα
Πάντα ενωμένοι  ως μία ομάδα!
Μια οικογένεια, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ στα δύσκολα…..!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment